Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax attı!

Chelsea 1-2 Ajax (20’ Promes)

Adamların 19 yaşındaki golcüsü bu sezon şimdiye kadar 23 gol atmış. 7 tanesi Şampiyonlar liginde.

Benim izlediğim maçlarda attığı gollerin tamamı ya karşı karşıya ya boş kaleye. Bunu kötülemek için söylemiyorum ama bu takımın genelde attıkları golün tamamı çok büyük bireysel beceri istemeyen, tahtada çizilmiş, sistem golleri. Haland değil bizim Andone de olsa bu kadar kolay pozisyona giren takımda en az 15-16 tane sallardı. Biz 10 haftalık ligde 2 santraforumuzu toplam 23 net pozisyona sokamamışızdır. Zaten teknik direktörleri de bu yılki hedefini Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olarak açıklamış, böyle giderse A takımdan profilli ilk pilot takım olacaklar.

Benim izlediğim maçlarda attığı gollerin tamamı ya karşı karşıya ya boş kaleye. Bunu kötülemek için söylemiyorum ama bu takımın genelde attıkları golün tamamı çok büyük bireysel beceri istemeyen, tahtada çizilmiş, sistem golleri. Haland değil bizim Andone de olsa bu kadar kolay pozisyona giren takımda en az 15-16 tane sallardı. Biz 10 haftalık ligde 2 santraforumuzu toplam 23 net pozisyona sokamamışızdır. Zaten teknik direktörleri de bu yılki hedefini Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olarak açıklamış, böyle giderse A takımdan profilli ilk pilot takım olacaklar.

Sen şakamısın birader ben 40 yaşıma giriyorum bir tane tahtada çizilmiş bir sistem golü göremedim yav çizsene bir kaç tane çizeni bulmak zaten imkansızda senin bırak forvetini 10 numaran altı pastan kaleye şut çekemiyor.Bu arada mane de bu boş kaleye goller attığı takımdan alındı şuan liveri tek başına sırtlıyor neredeyse.

slavia bile Camp noudan puan aldi. biz neden yapamayalim

Sen şakamısın birader ben 40 yaşıma giriyorum bir tane tahtada çizilmiş bir sistem golü göremedim yav çizsene bir kaç tane çizeni bulmak zaten imkansızda senin bırak forvetini 10 numaran altı pastan kaleye şut çekemiyor.Bu arada mane de bu boş kaleye goller attığı takımdan alındı şuan liveri tek başına sırtlıyor neredeyse.
Man City her sezon 50 tane falan atıyor öyle gol ne demek göremedim? Oyuncularla alakası yok bizim sıkıntıların. Hocada sıkıntı var 2 sezondur.

Al.

Slavia her maç 120 koşuyor ne diyonuz yav.

Barca da çok ciddi pozisyonları kaçırdı, adamların kalecileri de çok iyidi.

Yine de Barçayi o kadar güçlü bulmuyorum bu sezon, önceki sezonlar kadar güçlü degiller. Ileride açilabilirler ama su anki clde oynadiklari futbol ile favori diyemem
Barca bu sezon kötü zaten ama Real de baya kötü mesela. 2 maçta Real'den puan alamazsak bu başarısızlık olarak kabul edilmeli bence.

Bu arada Prag'ın 2 puanı var Inter deplasmanından da puan aldılar.

City bir maçta ceza sahasında 100 pas yapıyor o zaman aguero nın yerinde umut olsa oda atar 30 tane.

Formda olursa atar büyük ihtimal, ceza sahasında 100 pas yapıp Premier Lig'de 2 sezonda 200 gol atıyorsan oyunculara formasyonu söyleyip hadi çıkın oynayın demekten fazlasını yapıyorsun demektir. Biz 2 yılda Avrupa-Türkiye ayırmadan 20 deplasman maçını gole ihtiyacımız olmasına rağmen çeviremeyip kaybetmişiz, demek ki hücum tarafında yapamadığımız bir şeyler var. Bunun tek kahabatinin de 10 maçta 15-20 tane pozisyona güç bela sokabildiğimiz santraforlarımızda olmadığı aşikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt