Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demek istedigim futbolda hersey olur. KALITE (normal kalite) real- biz mi yoksa slavia barca da mi cok fark var ?
Iste kagit uzerinde oynanmiyor bu oyun, sahaya cikip it gibi kosacaksin sonra da topu alip olumlu bir sekilde takim olarak gol arayacaksin. Bizde hic biri yok maalesef. Rakipleri kucumsemek yerine once kendimize bakalim NE oynuyoruz diye.

9 seansının acısını çıkarıyorum resmen. Kasa attım her maça üst ahahahha

Slavia'nın yaptığı mücadeleyi, 90+3 de önde yaptıkları presi görünce ben utandım bu Türk td ler ne hissediyor merak içerisindeyim. Türk futbol izleyicisiyle alay ediliyor.

EIoO3vzXYAAItwo

kapalı devre, demir perde ülke futbolu o yüzden çok birşey beklemeyin

Barca bu sezon kötü zaten ama Real de baya kötü mesela. 2 maçta Real'den puan alamazsak bu başarısızlık olarak kabul edilmeli bence.

Bu arada Prag'ın 2 puanı var Inter deplasmanından da puan aldılar.

Yine de gruba dusseydik Barça bizi bulldozer gibi geçeceğine düşünmüyorum. Tipki Real maçında gibi o maçlarda da neredeyse 1 puan alma ihtimalimiz olurdu bence.

Chelsea Abramoviç öncesine geri dömmüş.

Barca bizi Real'den kötü yapardı. Real yine oyuncu kalitesi ve formu üzerine kurulu bir yapı, Barca oyuncu eksilse de yoğun pas, tempolu hücum oyununda bir değişiklik olmuyor. Hani Messi'yi filan geçtim akan oyunda kötü Dembele, Fatu filan bile hacamat ederdi bizi. G grubu bizim için çok idealmiş, Benfica yerine oraya kendimizi atabilsek bu kadro kalitesiyle belki ilk 2 yapabilirdik. Onun dışında İspanyol, Fransız takımlarının bulunduğu her grup bizim için ölüm grubu. Bu yüzden formsuz Real deplasmanında 3-5-2'yle filan belki 1-0, 2-0'a filan kendimi inandırabilirken PSG maçında tarihi farktan başkasını düşünemez oluyorum. Bu seneyi artık böyle geçip seneye daha az kiralık, daha başarıya ve futbola aç futbolcularla sil baştan yapma durumunda olacağız.

Onlarda Prag yerine bizi isterlerdi, 2 puandan oldular.

adamlar en azından bir plan ve mücadele koyup şanslarını denediler puan da getirmişler iki kez. Biz daha maçlar başlamadan yıkık dökük ümitsiz plansız rakipleri göklere çıkarıp kendimizi mağlubiyetlere hazırlıyoruz.

Zouma acayip calim atti ama gol beceresi olmadigi icin sutu auta atti. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt