- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.696
- 3.873
Ajaxtan kesin biri kirmizi yiyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yönetimden iyidir gerçi ama adamların transferlerinin büyük bir bölümü düşüşte olan tutunamamış futbolcular. Tabii genç yeteneklileri almıyorlar değil ama bu benim dediğim adamlarda resmen kültür olmuş durumda. Pantelic, Emre Mor, Rivaldo, Colin Kazım, Pino, Bruma, Nelson Valdez, Affelay, Jimmy Durmaz, Mirallas, Valbuena aklıma gelenler. Bunlardan aldı mı katkı? bazılarından aldı ama riskli bir politika.kendi çaplarında iyi sayılır bi yönetim biçimleri var aslında
çoğundan aldı. valbuena oynuyo bruma yedekte şu anBizim yönetimden iyidir gerçi ama adamların transferlerinin büyük bir bölümü düşüşte olan tutunamamış futbolcular. Tabii genç yeteneklileri almıyorlar değil ama bu benim dediğim adamlarda resmen kültür olmuş durumda. Pantelic, Emre Mor, Rivaldo, Colin Kazım, Pino, Bruma, Nelson Valdez, Affelay, Jimmy Durmaz, Mirallas, Valbuena aklıma gelenler. Bunlardan aldı mı katkı? bazılarından aldı ama riskli bir politika.
Zorlama hoca Per schuurs'tan de ligt çıkmaz.