Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konusu yok ama bana göre haftanın maçı atalanta-liverpool. Klopp bakalım bu kadar stoper sıkıntısı yaşarken Atalanta hücum gücünü nasıl durduracak? Atalanta'nın da savunması her zaman sıkıntılı. Süper üçlü + Jota bu sıkıntıyı nasıl işleyecek göreceğiz.

Bol gollü,zevkli, pozisyonlu maç bekliyorum.

kiev 13 kisiyle falan calisiyomus barca maci icin covid nedeniyle

aksam ilk seansta waxtap gladbah ile baslarim ama son bayern macindan sonra epey keyif veren lokoya da bakarim ara ara atletico karsisinda
gece de salzburg bayernile baslarim duruma gore looserlara gecerim

-can karabacak

kiev 13 kisiyle falan calisiyomus barca maci icin covid nedeniyle

aksam ilk seansta waxtap gladbah ile baslarim ama son bayern macindan sonra epey keyif veren lokoya da bakarim ara ara atletico karsisinda
gece de salzburg bayernile baslarim duruma gore looserlara gecerim

-can karabacak

konusu yok ama bana göre haftanın maçı atalanta-liverpool. Klopp bakalım bu kadar stoper sıkıntısı yaşarken Atalanta hücum gücünü nasıl durduracak? Atalanta'nın da savunması her zaman sıkıntılı. Süper üçlü + Jota bu sıkıntıyı nasıl işleyecek göreceğiz.

Bol gollü,zevkli, pozisyonlu maç bekliyorum.

atalanta-liverpool

salzburg bayern

real-inter maçları bir şeyler vadediyor gibi

Real Inter zevkli maç olur sanırım ben onu takip edeceğim de bu saatler ne arkadaş ya ne güzel tek saat 21:45 izleyip geçiyorduk, gece yarısı maç izlenmiyor ki uyuyor insan ister istemez

Shakhtar Donetsk XI: Trubin; Dodo, Bondar, Khocholava, Korniienko; Marcos Antonio, Marlos, Maycon; Tete, Taison, Solomon.

Mönchengladbach XI: Sommer; Lainer, Elvedi, Ginter, Bensebaini; Kramer, Neuhaus, Hofmann, Stindl, Thuram; Plea.

:red:

PLEA gol atmis
waxtap 0-1 gbach

loko atm maçı da güzel oluyo
seyirci de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt