Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimki pek sevinmedi.

2021-08-24 (21).webp

Schmidt 3 oyuncu değişiklik hamlesi ile maçı verdi

Boscagli çıkınca geriden çıkan toplar ağırlaştı

Maduke yerine giren Vertessen kilit açmada işe yaramadı

Bruma zaten rezildi.

3lüye dönüp kanat bekleri çıkardı da bir halta yaramadı.

Tabii Zahavi malı adam olsa işler değişirdi.

PSV'li sümsüklerin elendigi iyi oldu. Bize 7 gol atinca kendilerini bir sey sanmislardi.

Benfica'yi tebrik ediyorum. Artik Gedson'u gönderin bir zahmet ahbaplar.

Renktaş biz bile psvyi eleyebilirdik saçmalıklarımız ve benficanın bu akşamki şansı yanımızda olsaydı.muslere yedi golün dördünü bizzat kendi yedirdi diğerlerinide zaten herzamanki hastalığımızdan yedik.biraz bizimde eli ayağı düzgün ve hazır takımımız olsaydı vallahi elemiştik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 10 dakika da neredeyse rakip savunmanın içinde her hatta koridora oyuncu yerleştirdi smidt yine de gol bulamadılar. Aslında takım iyiydi değişikliklere kadar dokunmasa gol gelecekti.
Aynı bir arena da gladyatör maçı gibiydi imrenmemek elde değil. Şeker hastası Jesus ve öğrencileri savaşarak tutu geçtiler.

Adamlar tank gibi takim savunmasi yaptilar.Takim savunmasi ne kadar önemli ortaya çikiyor.

Psv maçından sonra sanki üstüne çok şey koyduk daha geçen Randers maçında görmedik mi takımı boşverin şimdi yine oynasak yine dağılırız Psv'ye karşı.

Bulabilecekleri en net gol pozisyonunu buldular, Zahavi direğe nişanlayarak verdi turu. İki takım da bana kalırsa CL'de olmayı haketti. İlk maçta PSV epey hırpalamıştı Benfica'yı, yenilgiyi haketmemişlerdi.

Bruma berbatmış. Birkaç maçtır gol/asist yaptığını görünce acaba oldu mu demiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt