- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
15 yildir sampiyonlar ligine gidemeyen FB nasil oluyor da avrupada bizden daha yuksek siralamada oluyor akil alir bir Olay degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sistem malmöden dolayı sorunlu değil ama
ingiliz 5.si ispanyol 4.sü yüzünden sıkıntılı
4 büyük ligden takım sayısı 15-16 oluyor neredeyse her sene
bunun 8-10 arasına gerilemesi lazım
Yüksek değil onların 12k bizim 19k puanımız var15 yildir sampiyonlar ligine gidemeyen FB nasil oluyor da avrupada bizden daha yuksek siralamada oluyor akil alir bir Olay degil
Yüksek değil onların 12k bizim 19k puanımız var
Bu sene ki benim dediğim gibiO Zaman neden onlar 3. Torba biz 4. Torbayiz?
brondby stadını ve atmosferini çok beğendim.salzburga helal olsun etkilenmiyorlar fazla.attıkları ikinci gol musleranın hatası gibi adamın ayağına attı topuYedder çok kötü yav. Bu sezona çok kötü başlamış zaten 7 maçta golü yokmuş
salzburg çok çok rahatladı.futboldaki mucize olayı olursa elenirler.shaktarda zaten monaco deplasmanında 1-0 almış şimdi kendi evinde oynuyor ve üstün oynuyor gibiHaydi şaktar
O maç erken kopmuş Monaco maçına gel rtaşbrondby stadını ve atmosferini çok beğendim.salzburga helal olsun etkilenmiyorlar fazla.attıkları ikinci gol musleranın hatası gibi adamın ayağına attı topu
atmosfer harika diye devam ediyorum bakmaya.gerçekten çok güzel görünüyorO maç erken kopmuş Monaco maçına gel rtaş
!!!!!!Yedder çok kötü yav. Bu sezona çok kötü başlamış zaten 7 maçta golü yokmuş
Yedder çok kötü yav. Bu sezona çok kötü başlamış zaten 7 maçta golü yokmuş
EnteresanYedder çok kötü yav. Bu sezona çok kötü başlamış zaten 7 maçta golü yokmuş