Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç özetlerini nereden izleyeceğiz

IMG_3654.webp

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Young Boys - Man United macini izlediniz mi? Jesse Lingard'in geri pasindan dolayi son saniye yenildi Man United. Herifler yikildi resmen, sosyal medyada Lingard'a feci giydiriyorlar. Direk bizim takimi hatirladim boyle fahis hatalar yapan - ozellikle Aytac'in o geri pasini.

Young Boys - Man United macini izlediniz mi? Jesse Lingard'in geri pasindan dolayi son saniye yenildi Man United. Herifler yikildi resmen, sosyal medyada Lingard'a feci giydiriyorlar. Direk bizim takimi hatirladim boyle fahis hatalar yapan - ozellikle Aytac'in o geri pasini.
mençhıstırın mavi tarafı olarak sanchoyla gırgır geçiyoruz

Bkz. Edgar İe

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sporting 11'i ; Adan, Feddal, Inacio, Neto, Porro, Vinagre, Palhinha, Nunes, Cabral, Santos, Fernandes

Ajax 11'i ; Pasveer, Martinez, Timber, Mazraoui, Blind, Gravenberch, Alvarez, Berghuis, Tadic, Antony, Haller

Sheriffin bütcesi 10 milyonmus. Türkiyeden bir takim öyle bütceyle katilsa, her mac rekor kirar.

Ajax fena oynuyor. Eric hoca direk etki etmis. Bu ajax dağıtır besiktasi

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt