Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk lille grubuna düşse yine bir namaglup cikis yakalardı
o nasıl rezalet bir gruptur

IMG_0148.webp

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gedsonu artik devre arasinda gönderir bize it benfica, gene sure vermedi cocuga. Ama gedson akilli olup sözlesme uzatmamasi lazim

Görünen köy, Bayern ve Liverpool finaline doğru gidiyoruz sanki. Tabii daha çok erken ama Bayern cidden makine gibi onların çok fazla form düşüklüğü yaşayacağını sanmıyorum. Liverpool ise hakikaten Wijnaldum'u kaybetmesine ve transfer yapmamasına rağmen Van Dijk'ın harika dönüşü ve Salah'ın müthiş performansı ile yüksek perdeden açtı sezonu, ancak kadro rotasyonları dar olduğu için sezon içinde form düşüklüğü yaşama ihtimalleri zayıf değil.

City forvetsizliğin acısını çeker, PSG ise TD eksikliği sebebi ile elleri boş döner gibi.

Joa marioyu kötüleyenleri çok güzel anıyorum harika futbol bilgileri varmış gerçekten

Ben de bunu anlamıyorum lafım direk sana değil çokça görüyorum bu tarz postlari benim düşünce tarzımda mi bir anormallik var diye şüpheye düşüyorum..
Bir oyuncunun kariyeri devamlı üst seviyede veya alt seviyede mi olmalı ? Düşüşler ve inişler olması çok normal oyuncuya kotuyken kötü iyiyken iyi denir bunda bir anormallik göremiyorum..
İtalya'da ki meloya küfreden taraftar Melo bizde cosunca futbol cahili mi oluyor ? Takım uyumu vardır sisteme adaptasyon vardır oyuncu bir tarafta copken diğer tarafta kral olur .. Şahsen marioyu geçen sene izlemedim ama Inter dönemi bildiğin leş gibiydi hicbirsey yapamıyordu ..

Ben de bunu anlamıyorum lafım direk sana değil çokça görüyorum bu tarz postlari benim düşünce tarzımda mi bir anormallik var diye şüpheye düşüyorum..
Bir oyuncunun kariyeri devamlı üst seviyede veya alt seviyede mi olmalı ? Düşüşler ve inişler olması çok normal oyuncuya kotuyken kötü iyiyken iyi denir bunda bir anormallik göremiyorum..
İtalya'da ki meloya küfreden taraftar Melo bizde cosunca futbol cahili mi oluyor ? Takım uyumu vardır sisteme adaptasyon vardır oyuncu bir tarafta copken diğer tarafta kral olur .. Şahsen marioyu geçen sene izlemedim ama Inter dönemi bildiğin leş gibiydi hicbirsey yapamıyordu ..
Kötü ıyi değil ki olay. Çöp boş beleş gibi yorumlar. Kötü perfonmans sergiliyor demesi çok ayrı beş para etmez demesi ayrı gibi düşün. Mario belli bir kalitesi olan bir oyuncuydu interde kötü oynamış olabilir bir çok etken olabilir kendin diyorsun önünde Melo örneği varken nasıl bu kelimeleri söylerler demek istediğim bu.

Kötü ıyi değil ki olay. Çöp boş beleş gibi yorumlar. Kötü perfonmans sergiliyor demesi çok ayrı beş para etmez demesi ayrı gibi düşün. Mario belli bir kalitesi olan bir oyuncuydu interde kötü oynamış olabilir bir çok etken olabilir kendin diyorsun önünde Melo örneği varken nasıl bu kelimeleri söylerler demek istediğim bu.

Aslında hepimiz yapıyoruz bu hatayı anlık sinirle heyecanla çöp veya kral ilan edebiliyoruz ama sakin kafayla dusununce çok saçma geliyor ..Anlık yapılan yorumları bir kenara bırakırsak oyuncu değerlendirmede ayrım yapmak zor maalesef herkes o kadar alıştı ki sallamaya izleyen de yorum yapıyor izlemeyen de sonuç olarak kötü denen bir oyuncu çok üst düzey katkı verebiliyor... Öncesinde kötü diyen aslında haksız değil kendince neticede gördüğünü yorumluyor adam ama yanındaki boş yorumlar bu adamın değerlendirmesini de çöp ediyor..Esasen bu sorun herseyi çabuk tüketen bir toplum olmamızın bir sonucu futbolu o kadar kucultuyoruz ki kafamızda hep anlık bakıyoruz olaylara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt