Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.850
- 5.003
Tunç holding işbirliği ile. Hadi dinço
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakibi kendi ceza sahalarina hapsemediler. Sana bu sene kupayi aliriz veya finali cikariz hissiyatini verdiler mi? Keske dedigin gibi olsa ama hic umudum yok.Daha nasıl etsinler yahu canları istedikçe gol attılar.
Leverkusende de güzel futbol oynatmisti. Begendigim bir tdŞmit güzel işler yapıyor bu sezon. Geçen sezon psv ile şampiyonluğu hak etmişti bana göre.
Çok kek bi rakip gelmezse ilk turda elenirlerPSG maçını izledim. Eski Barcelona gibi muhteşem. Eşref Hakimi bambaşka biri.
Sağ ol üstat, aydınlattın bizi.Çok kek bi rakip gelmezse ilk turda elenirler
8 kişi ayrı 3 kişi ayrı takılıyo sahada
Psgye eski barca gibi oynuyo diyosan aydınlanman gerekiyomuşSağ ol üstat, aydınlattın bizi.![]()
Haklısın, aydınlandım. PSG çok kötüydü.Psgye eski barca gibi oynuyo diyosan aydınlanman gerekiyomuş![]()
Bugün Griezmannla Simeone'nin showu var hissettim ve İy 1 oynadım Maç'a yav![]()
Ben o futbol katili herifin maçlarına oynamıyorum çok yatırdı beni.Bugün Griezmannla Simeone'nin showu var hissettim ve İy 1 oynadım Maç'a yav![]()