Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 20.761
- 15.262
- 2.108
Üçüncü oldular üstat benim bildiğim kadarıyla.Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde grubunda sonuncu oldu ve Avrupa'ya veda etti!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçüncü oldular üstat benim bildiğim kadarıyla.Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde grubunda sonuncu oldu ve Avrupa'ya veda etti!
Yok sonuncu. Ikili averaja bakiliyor.Üçüncü oldular üstat benim bildiğim kadarıyla.
Atletico sonuncu bitirdi. Leverkusen ücüncü olduSon dakikada Portonun kendi kalesine attığı gol Atletiyi üçüncü yaptı. Yoksa gol falan atacağı yoktu adamların, aynı biz gibi bol bol kaçırıyorlar.
Yok sonuncu. Ikili averaja bakiliyor.
Doğrudur agalar. Benim maç sonu baktığım puan tablosu atletiyi üçüncü gösteriyordu ondan öyle sandım.Atletico sonuncu bitirdi. Leverkusen ücüncü oldu
Bu nasıl penaltı değil yav? Tr de hakemler elinde tuzlukla penaltı noktasına koşardı buna!
Bayern-İnter maçından bahsediyorum.
Bize verilmezdi ama sahadaki rakibimize verilirdi evet.Bizim ligde %100 penaltı verirlerdi buna ama hakemin kararını doğru buldum
ulan sevindim beBayern Münih attı 2-0Ve Gol İptal'i
![]()
marsilya maçına gel ve totnım atar falan de ben de dicembayern attı gunu kurtardık