Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şampiyonlar Ligi Maç Takip Topigi

Di maria guzel bir gol atti. Hemen arkasindan Ronaldo net golu kacirdi. Kaleci guzel uzandi

Ramos ve kaleci kotu carpisti

Zagreb 8-9 kisi ile defans yapiyor.

Marcelo kirmizi yedi.. Kendini atti gerizekali. 2. saridan atildi

City 1-1 , Munih 2-0 onde

City denen leş takım atmış.

Madrid'de Marcelo kırmızı kart gördü.

Bayern çocuğu koymuş yine..

Cevap: Şampiyonlar Ligi Maç Takip Topiği

Giggs fena takmış..

Trabzonspor iyi oynamamasına rağmen maçı kazandı. Tolganın yerinde başka bir kaleci olsaydı ve interin pozisyonlarından 2 tanesi gol olsaydı medya bugün trabzon için destan yazdı yerine yerden yere vururlardı. Oynanan futbol pek iyi gelmedi çünkü bana. İnterde kötü gidiş devam ediyor. Büyük takım diye biliyoruz ama dün göze çarpan bir futbolcu görmedim interde. Sıradan bir takım gibi oynuyorlar. Eski havası kalmamış. Teknik direktörlerinin fazla ömrü yok gibi geliyor bana. Sezon ortasında gönderilebilir böyle devam ederse.

[video=youtube;MCUGxlBAmYE]https://www.youtube.com/watch?v=MCUGxlBAmYE[/video]

Hulk :tiphat:

Trabzonspor iyi oynamamasına rağmen maçı kazandı. Tolganın yerinde başka bir kaleci olsaydı ve interin pozisyonlarından 2 tanesi gol olsaydı medya bugün trabzon için destan yazdı yerine yerden yere vururlardı. Oynanan futbol pek iyi gelmedi çünkü bana. İnterde kötü gidiş devam ediyor. Büyük takım diye biliyoruz ama dün göze çarpan bir futbolcu görmedim interde. Sıradan bir takım gibi oynuyorlar. Eski havası kalmamış. Teknik direktörlerinin fazla ömrü yok gibi geliyor bana. Sezon ortasında gönderilebilir böyle devam ederse.

Insallah sonuncu olup elenir'ler

Niye elensinler. Sonuçta bir Türk takımı. Ülke puanına ihtiyacımız var. Gidebildiği yere kadar giderler inşallah

Hamit bugünkü Ajax maçının kadrosunda oyuna girer mi sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt