Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şampiyonlar Ligi Maç Takip Topiği

Ne şans işi lan? Apoel'in grupta sonuncu olması bekleniyordu, çatır çatır oynayıp çıktılar.

Ne şans işi lan? Apoel'in grupta sonuncu olması bekleniyordu, çatır çatır oynayıp çıktılar.

Çıksa ne olur gene uyduruk bir gruptan çıktı. Apoel adamsa Milan, Barca grubundan çıksın.

Edit: Hapoel yazıyorum meğer Apoel'miş. Adını bile bilmediğimiz takım çeyrek finale çıktı işte.

2 kez üst üste 7 gol atan takım hatırlayanınız varmı?

şampiyonlar liginde şansa gol bile atamazsın. adamlar ceyrek finale cıkmış.

Milan Barca grubundan kimse çıkamaz zaten Allahım ya nası argüman:D Apoel bi de.

Derdimi anlamadınız herhalde :) Şans işi diyorum ben de. Uyduruk bir gruba da düşebilirsin, Barca, Milan grubuna da. İkinci turda Barca'yla da eşleşebilirsin, Basel'le de.

Biz gidersek eğer kesinlikle denk gelmek istemediğim 2 kulüp var onlar da malumunuz Barça'yla Real,gerisi hiç önemli değil kim gelirse gelsin.

Yazık lan yine Beşiktaşlılar umutlandılar yine 7-0 da kaldı :asd: :asd:

shaqiri olayindan sonra nefret eder oldum basel'den 7 tane aldilar iyi oldu hirbolara

Ya arkadaş, Barca-Milan grubuna Real düşse insan bi "acaba çıkarlar mı lan?" diye düşünür. Nasıl kafa bunlar anlamıyorum ki. Artı Milan artık 1. torbaya girebilir önümüzdeki yıl, öyle bir ihtimal de yok.

Porto-Shaktar-Zenit grubu da kolay grup değil lan, abartmayın. Şu gruptan çıkabilecek Türk takımı şu anki formumuza inanarak yazıyorum ancak biz oluruz, o da kolay kolay olmaz.

Derdimi anlamadınız herhalde :) Şans işi diyorum ben de. Uyduruk bir gruba da düşebilirsin, Barca, Milan grubuna da. İkinci turda Barca'yla da eşleşebilirsin, Basel'le de.

sampiyonlar liginde sans falan yok, butun takımlar tas gibi.

sans milli takım duzeyinde olur bu tur turnuvalarda. CL'deki kulup takımları hepsi denk gucte, sadece devler tecrube/kaliteli oyuncu gibi sebeplerden yukseliyorlar. Apoel bu sene geldigi yere hakederek gelmistir kısaca, catır catır oynadılar cunku.

ya bu sabir isine noldu

rijkaard gelince gerekirse 10 yil bekleriz eabi ayaklari yapan adamlar simdi 8. oldugumuz senenin ustunden 1 yil gecmeden cl'de gruplari nasil geceriz plani yapiyor

yani bi sey yapin, gidin taam mi

Geçen yıla göre konuşuyorum;

Bizim de tabi 3. torba diye düşünüyorum, böyle bir gruptan lider çok rahat çıkılır mesela.

İnter

Villareal

Galatasaray

Oţelul Galaţi

evet villareal kume dusuyor diger romen takimini da onur gurelli alemdar abili hali saha takimi yener

Olan yine BJK taraftarina olmus. :oks:

Ben seneye herkesin aksine Barcelona ya da Real ile aynı gruba düşmek isterim.Onlara karşı alacağın bir galibiyet herhangi bir galibiyetten öte,müthiş prestij olur.Yenemesek bile iyi mücadele ederiz.Mesela bir Leverkusen durumuna düşmeyiz Barca karşısında bence.

Geçen yıla göre konuşuyorum;

Bizim de tabi 3. torba diye düşünüyorum, böyle bir gruptan lider çok rahat çıkılır mesela.

İnter

Villareal

Galatasaray

Oţelul Galaţi

Torbayı kaseyi bilmem de,dün İnter maçını izledim.İnter olsun Marsilya olsun yaldır yaldır gidiyorlar.O atak süratine ulaşmamız için daha çok yol gitmemiz lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt