Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan takimindan balotelli abbiati disinda tanidigim adam yok hey gidi 98 yilinin milan takimi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizim takımlar Bruma (PSV) diye oyuncuyu niye fark etmez ki

Bu Fm'cilerle çok dalga geçiyorlar ama şu gündemde olan bütün gençler 2-3 yıl öncesinden Fm'de geleceğin yıldızı olarak gözüküp iyi oyuncular oluyorlardı bugünde isimlerini sık sık duyurmaya başladılar. Bruma'da onlardan biri olduğu için belirtme gereği duydum keza bizim ilgilendigimiz Bruma'da bugün Arsenal'e giden Sanogo'da Fm efsanelerinden biridir örnek çok yani :D

Cüneyt Çakır rezil bir hakem. Milan o kadar zaman geçirdi. İlk yarı 1 dakika, ikinci yarı 3 dakika veriyor.

Bir yandan Milan turu geçsin, rakibimiz olsun istiyorum. Bir yandan da PSV kurduğu genç takımla daha sempatik geliyor. Hep hızlı oynamaya çalışıyorlar.

PSV güzel bir jenerasyon yakalamıs. Bircok yıldız oyuncu cıkar bu yapılanmadan.İstikrarlı devam ederlerse eğer,ilerleyen yıllarda eski PSV tekrar geri döner gibi duruyor :)

psvnin yediği golde ibretlik

bu defansla büyük takımlardan 5 rahat yer

sociedad çok fena gollerle kazanmış maçı,büyük avanta..

kazaklara da helal olsun,çok iyi atmosferde önemli bir zafer almışlar yine de iskoçyada işleri hiç kolay olmayacak.

Fenerbahçe ilk maçtan puan çıkarır gibime geliyor. İkinci maç hüsrana döner elenirler. Ama gitmelerini istiyorum şahsen gelecek 8milyondan ziyade iki takım gidip ülke puanı toplamamız lazım milli takımdan bir cacık olacağı yok.

Kazaklar, Psvler ve Lyon çıkar umarım

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Celtic maçını izleyin çok heyecanlı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt