Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaka'dan uzun yıllardır böyle bir hizlanma görmedim. Eskiden ne süratli bir şekilde topu sürerdi be.

Az önce dsmart ta basel sbukres maçının özetini izledim. Spiker sadece ozette 10 kere falan "şimdi " dedi. Maçtaki şimdi sayısını siz hesap edin artık. :rolleyes:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Az önce dsmart ta basel sbukres maçının özetini izledim. Spiker sadece ozette 10 kere falan "şimdi " dedi. Maçtaki şimdi sayısını siz hesap edin artık. :rolleyes:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

o da bişey mi

lig tvdeki melih gümüşbıçak top süren bir futbolcu topu her dürttüğünde adını söylüyor.

geçen kayseri bjk maçından 10 saniyede 5 yada 6 kere enaramo dedi mesela :)

o da bişey mi

lig tvdeki melih gümüşbıçak top süren bir futbolcu topu her dürttüğünde adını söylüyor.

geçen kayseri bjk maçından 10 saniyede 5 yada 6 kere enaramo dedi mesela :)

Laflarının arasına anlamsız ve gereksiz ilaveler yapan kişilerin kelime dağarcığının dar olmasından ve az kelime ile uzun konuşmak zorunda olduklarını öğrenmiştim çocukluğumda.

O yüzden özellikle kullanmamaya dikkat ederim. Türk Dili uzmanları yıllardır uyarıyordu dilimiz yozlaşıyor diye.

Bu da ona işaret sanırım. Anlamlı ve kullanılan eski kelimeler azaldıkça anlamsız ve gereksiz ve de yabancı kelimeler dolduruyor o boşlukları...

Laflarının arasına anlamsız ve gereksiz ilaveler yapan kişilerin kelime dağarcığının dar olmasından ve az kelime ile uzun konuşmak zorunda olduklarını öğrenmiştim çocukluğumda.

O yüzden özellikle kullanmamaya dikkat ederim. Türk Dili uzmanları yıllardır uyarıyordu dilimiz yozlaşıyor diye.

Bu da ona işaret sanırım. Anlamlı ve kullanılan eski kelimeler azaldıkça anlamsız ve gereksiz ve de yabancı kelimeler dolduruyor o boşlukları...

iyi türkçe konuşanlar az, müzeyyen senar ve bülent ersoy şuan türkçeyi en iyi kullanabilen kişiler.

Veya eski gazeteler

aptal courtois öyle bir gol yedi ki..

zenit 1-1 atletico

ajax les takim yahudilerin takimi, beter olsunlar ama 2-0 ondeler :DD

Ajax zamanında ne takımdı be! Bizim Şampiyonlar Ligi'ni yeni yeni tecrübe ettiğimiz yıllardı ve Ajax taş gibi takımdı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt