Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Campbell efsane yalnız. Wenger hayalindeki Campbell'i yavaş yavaş oluşturuyor gibi.
Bizim ligin anasını ağlatır bir tarzı var.
Bizim ligin anasını ağlatır bir tarzı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen müthis top oynuyor ama acayip firsatlar harciyorlar.
Aynen.
Leverkusen dünyaya tiki takaya karşı nasıl oynanır dersi veriyor. Barça'nın kurduğu üçgenleri bozmaya çalışıyorlar adam adama savunma yaparak. Ama tek sorun çok yıpratıcı bir oyun stili. Sürekli pres yapmak her takımın harcı değil. Anca Almanlar gibi müthiş disiplinli takımlar yapar...
Aynen uefa harbi zorlaşmış 5 yıldır katılmıyoduk bizi buldu galiba![]()

Hemde öyle böyle değil baya baya zorlaşmış. Bizim UEFA'yı aldığımız sene gibi olmuş...
Yani kısacası ilk turda bye bye diyecez gibi...
Malesef![]()
O barçanın aklını münih alacak.
Ben o kadarda umutsuz değilim ama transfer şartoğlu şart gelen oyuncuda direkt takıma etki etmeli öyle 1 2 yıl oynamayan bi oyuncu almamalıyız.
Aynen.
Leverkusen dünyaya tiki takaya karşı nasıl oynanır dersi veriyor. Barça'nın kurduğu üçgenleri bozmaya çalışıyorlar adam adama savunma yaparak. Ama tek sorun çok yıpratıcı bir oyun stili. Sürekli pres yapmak her takımın harcı değil. Anca Almanlar gibi müthiş disiplinli takımlar yapar...
Bakalım bütçemiz ne olacak?
Mevcut yönetim köşeye çok kötü sıkıştı. Dursun bugün divan kurulunu terketmiş...
Yönetim belki devre arasını bile göremez.
Yuhhh nasıl kaçırırsın lan onu