Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gent bile gruptan cikiyor.
Biz ise tarihimizin en kolay grubundan sidik zoruyla ücüncü olabildik.
Abv Hamza.

Romadaki bala bak arkadaş bateden 1 puan alıp gruptan çıkıyolar ama 2.turda delik deşik olurlar.

Bu Leverkusen ile eşleşirsek maçı izlemem herhalde

Bizim o kağnı gibi orta sahaya gang bang yaparlar.

Son düzenleme:
Bateye yazik oldu

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Porto son saniye de direği yaladı geçti o gol olsa zengindim şimdi Allah kahretmesin ya.

Leverkusen a açimadım. Bukadar af edersiniz salakça posisyonları harcarsanız işiniz olmamalı üst turda

Renktaşlar maçların istatistiği olan bir site biliyormusunuz?

Koşu mesafesi , pas sayısı vs.

Leverkusen kaç km koştu acaba?

Gözüm yoruldu izlerken

6 puanla gruptan çıkmak rekordur herhalde.

Lyon'un kazanacagi o kadar belliydi ki.

7,00 orani vardi, oynadim ama Leverkusen sayesinde yattik.

Leverkusen çıkarsa maçı izlememe totemi yapalım forumca. :D

Barcada ilk 11den sahada 3 oyuncu vardı o yüzden leverkusenin yaptığı tam saha pres barcanın çok baskı yemesine sebep oldu. Tam kadro olarak çıksaydı barca kontradan çok gol bulurdu bu gece, leverkusunde bu şekilde pres yapmazdı bence tamamen kadroyla alakalı durum

Dyzuba yine gol atmis cok iyi adam lan bu herif bonservissiz gitti yazik avrupa futboluna hakim olmayan kos koxa Galatasaray'a yazik bir de scout kurduk bilmem kac bin kisiyi takip ediyoruz diye triplere girerler

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcada ilk 11den sahada 3 oyuncu vardı o yüzden leverkusenin yaptığı tam saha pres barcanın çok baskı yemesine sebep oldu. Tam kadro olarak çıksaydı barca kontradan çok gol bulurdu bu gece, leverkusunde bu şekilde pres yapmazdı bence tamamen kadroyla alakalı durum
İlk maçı izlemedin galiba. Adamlar orda kök söktürdü tam kadrolu barça ya. Son dakikalarda yıkıldılar zaten o maçda.
Bu maç ama ölçü değil tabiki yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt