Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bate borisovun bir posisyonu olmuş ki inanılmaz yani.
2 metre mesafeden vurup kaleci kedi gibi atlayarak çıkarmış .

İlk maçı izlemedin galiba. Adamlar orda kök söktürdü tam kadrolu barça ya. Son dakikalarda yıkıldılar zaten o maçda.
Bu maç ama ölçü değil tabiki yinede

Barca o dönem çok formsuzdu kaldıki leverkusende boş takım değil barcanın yedekleriyle asları arasında dağlar kadar fark var bunu anlatmaya çalışıyorum :)

Barca o dönem çok formsuzdu kaldıki leverkusende boş takım değil barcanın yedekleriyle asları arasında dağlar kadar fark var bunu anlatmaya çalışıyorum :)
Tabiki fark var yani. Leverkusen formsuz bu arada yani. Systemleri ve Press oyunları etkileyici işte. Son bölümde çok becereksizler bu aralar. Sadece bu maçda değil yani

Giroud hatrick yapmis daha yeni görüyorum :D

mou basgan casillasa tekmeyi bastı

Giroud'a Fransız Burak demişliğim vardır kabul ediyorum :asd22:

Dediğim zamanlarda çok gol kaçırıyordu.Boş kaleye bile atamıyordu adam müthiş topladı zamanla yanılttı beni

Giroud'a Fransız Burak demişliğim vardır kabul ediyorum :asd22:

Dediğim zamanlarda çok gol kaçırıyordu.Boş kaleye bile atamıyordu adam müthiş topladı zamanla yanılttı beni
Ya Fransız Burak demek büyük hakaret. O zaman da söyledik. Tek sebebi de su. Bu adam gol atmasa bile futbol oynuyor, pas dağıtıyor, top indiriyor vs. Burak gol atmadiginda zarar. Attığında da zarar mi yarar mi belli bile olmuyo çoğu zaman.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Mac sonu

Gent 2-3 Wolfsburg

Ligdeki şu anki sıralamalara göre seneye

1.Torba
Barcelona
Bayern
Juventus
PSG
Leicester City
Benfica
Rostov
Dinamo Kiev

2.Torba
Real
Atletico
Dortmund
Arsenal
Napoli
Basel
Tottenham
PSV

3.Torba

Sporting Lizbon
Club Brugge

4.Torba
Hertha Berlin
Monaco

Fb'nin 3.torba ihtimali var.Bjk ise 4.torbada kalır.

Süper Lig'de 2. olacak takımın play-off turundaki muhtemel rakipleri ise Villareal,Man. City,Gladbach,Roma,Porto

Fb gruplara kalırsa Rostov,Basel ve 4.torbadan dandik 1 ekibi çeker.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt