Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Leverkusen: 25 sut
Barcelona: 6 sut
Nerden bakıyorsun istatistiklere?
Kaç km koşmuş Lever?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen: 25 sut
Barcelona: 6 sut
Kaç km koşmuş Lever?
Kaç km koşmuş Lever?
İlk maçı izlemedin galiba. Adamlar orda kök söktürdü tam kadrolu barça ya. Son dakikalarda yıkıldılar zaten o maçda.
Bu maç ama ölçü değil tabiki yinede
Tabiki fark var yani. Leverkusen formsuz bu arada yani. Systemleri ve Press oyunları etkileyici işte. Son bölümde çok becereksizler bu aralar. Sadece bu maçda değil yaniBarca o dönem çok formsuzdu kaldıki leverkusende boş takım değil barcanın yedekleriyle asları arasında dağlar kadar fark var bunu anlatmaya çalışıyorum![]()
11.6 km koşmuş leverkusen barçada 11 km.
Ulan benim gözlerim yoruldu Leverkusen'i izlerken...
Kendi kendime en az 12.5 km falan yaptılar dedim...
Bu ne yahu? 11.5 veya 12m5 km diye takım koşusumu olurUlan benim gözlerim yoruldu Leverkusen'i izlerken...
Kendi kendime en az 12.5 km falan yaptılar dedim...
astana maçında biz ne koşmuşuz
Biz 10 km astana 10.7 km
Bu ne yahu? 11.5 veya 12m5 km diye takım koşusumu olur![]()

Bu yazıya kendimide ekleyim bari.Giroud'a Fransız Burak demişliğim vardır kabul ediyorum :asd22:
Dediğim zamanlarda çok gol kaçırıyordu.Boş kaleye bile atamıyordu adam müthiş topladı zamanla yanılttı beni
Ya Fransız Burak demek büyük hakaret. O zaman da söyledik. Tek sebebi de su. Bu adam gol atmasa bile futbol oynuyor, pas dağıtıyor, top indiriyor vs. Burak gol atmadiginda zarar. Attığında da zarar mi yarar mi belli bile olmuyo çoğu zaman.Giroud'a Fransız Burak demişliğim vardır kabul ediyorum :asd22:
Dediğim zamanlarda çok gol kaçırıyordu.Boş kaleye bile atamıyordu adam müthiş topladı zamanla yanılttı beni