Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea nin 15 Milyona geri alma opsiyonu var diyorlar. Umarım yalandır.

Cumartesi Sportstudio da canlı yayına katılmış Traore ile birlikte orada en büyük hayalinin abisi ile oynamak olduğunu söylemiş galiba.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
O kadar iyi bir adam değil bence her ne olursa olsun Chelsea seviyesinde zor.

Cumartesi Sportstudio da canlı yayına katılmış Traore ile birlikte orada en büyük hayalinin abisi ile oynamak olduğunu söylemiş galiba.

Dogruysa Chelsea zaten kacirmaz.

tıvıbu spor macları konferans yayını ıle verıyor gıbı donusmlu olarak.bı bakın derım

turksatta gorunce sasırdım.butun gollerı verdı donusumlu olarak.querejma da super gol atmıs.

Balotelli dembele eren üçlüsünü alsaydık ne şahane olurdu

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Benim spiker opsiyon yok diyo

ugur meleke alı ece ozgur buzbas ıyı ekıp bulmus tvspor,ugur boral da fasulyeden gelmıs

O kadar iyi bir adam değil bence her ne olursa olsun Chelsea seviyesinde zor.

Bence de Chelsea seviyesinde zorlanir gibi, ama Gladbach seviyesinde fark yaratan adam oluyor iste.

Zaten istikrarsizlik en büyük sorunu. Bakalim bu sezon formunu sürdürebilecek mi yoksa yakinda yine düsüse mi gececek. 15 Milyon olayi dogru sanirim 2017 yilindan itibaren gecerliymis diye bir kac yerde okudum simdi. Chelsea sitesinde de yazmislar transfer oldugunda.

Edit: Talha Küllü

Thorgan Hazard signs for Bundesliga club | News | Official Site | Chelsea Football Club

Son düzenleme:
Oww dembele owww

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt