Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery&Robben super lige hayırlı olsun gelecek sene

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Güzel bir geceydi helede celtic maçı

Yalnız der stegen kaleci. Oyun anlayışı ne olabilir ki gol çıkarmak dışında

kalecı dahı herkes ayaga oynuyor.panik yok,top sısırme yok.kucuk barca gıbı.ayagına hakım olmayan,kazma oyuncu yok...begendım m.gladbahı.

Simyone gelmiş geçmiş en büyük td oldugunu bir kez daha ispatladı.

kalecı dahı herkes ayaga oynuyor.panik yok,top sısırme yok.kucuk barca gıbı.ayagına hakım olmayan,kazma oyuncu yok...begendım m.gladbahı.
Can büyük o takımın amigosu sayılır forumda m. Gladbach taraftarı arıyor hergün iyi yalnız değil artık

Yazik oldu ya keske en azindan 1-1 bitseydi mac.

dembele arda cavanı sezar kacan penaltılar ve bjk nın havasının sonmesıyle renklı bı gece oldu.

Traore iyi topcuymus, civa gibi, durmuyo herif.
Dahoud :005:
Bi de defansta Suarez'e adim attirmayan 19 yasindaki cocuk. Elveli miydi neydi.
Raffael'in erken cikmasi kotu oldu, ilk yari kontrataklara iyi yon veriyordu. Fabian J bi cacik yapamadi daha acik bi Barca defansina karsi.
Thorgan da baya yetenekli ama cabuk yoruldu.

Egal. Habt euch sehr teuer verkauft. Respekt
İşte gerçek taraftar
3933547653_3d6b189d85.jpg

Traore iyi topcuymus, civa gibi, durmuyo herif.
Dahoud :005:
Bi de defansta Suarez'e adim attirmayan 19 yasindaki cocuk. Elveli miydi neydi.
Raffael'in erken cikmasi kotu oldu, ilk yari kontrataklara iyi yon veriyordu. Fabian J bi cacik yapamadi daha acik bi Barca defansina karsi.
Thorgan da baya yetenekli ama cabuk yoruldu.

Traore bize gelmeden önce Stuttgart da istenmiyordu. Gladbacha geldi kendini buldu yine. Stoper Elvedi'den bahsediyorsun, bugün ben de sasirdim gercekten cok iyi oynadi genelde tam tersi oluyor :D Ama hoca güveniyor ona, 12 Milyonluk Vestergaard da simdiye kadar pek isik vermedi stoperde.

Raffael sakatti, hafta sonu ekstra oynatmadilar bu mac icin, umarim agir bir durum yoktur. Johnson'un ilk 11 oynayacagini düsünmüstüm basta cünkü hafta sonu cok iyi oynamisti ama Schubert dogru tercih yapmis bugün. Genel olarak takimin performansindan memnumum, taraftarlar da cok memnum ama keske 1 puan ile süsleyebilsedik bu maci cok güzel olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt