Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8-4 :asd:

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Asil komik olan bjk forumunda 8 yediler diye dalga gecilmesi

b1abc25dd214c6bb24f91ff4a26a01db.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gruplardan cikmayi garantileyen takimlar

Arsenal, PSG, Atletico, Bayern, Monaco, Leverkusen, Dortmund, Real Madrid, Juventus

Rekor hala bjk'de mi?

Tabiki gol atamadan 8 yediler

Yine bunlar 4 tane atmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dortmund deyince 4-1 0-4'lük şampiyonlar ligi maçlarımız ve Prandelli denen çapsız aklıma geliyor tepem atıyor.

BJK da.

Burda fark 4 Gol...kargalar da ise 8.
Hani Dortmund 9 atsa..sadece atılan gollere de bakabilirdin...ama o da yok.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Askerdeyken kaçırmış olabilirim diye sordum :)

Son torbadan katılıp grubu lider bitiren bir takım olmuş mu daha önce?
Monaco bu anlamda bir rekor kırdı

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Son torbadan katılıp grubu lider bitiren bir takım olmuş mu daha önce?
Monaco bu anlamda bir rekor kırdı

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Monacodaki fener macina gittigimde mac 2-1 e geldi , hem 2-1 iken , hem 3-1 e geldiginde bile odum koptu fener bu bitik monaco ya bir tane daha atar diye .

o monaco sonraki turu sanirim iceride disarida kazanarak gecti , tottenham gibi takimi ingilterede sampiyon adayiyken iceride disarida yenerek son haftayi beklemeden grup lideri olarak cikmayi garantiledi

burada ben dahil herkes bu monaco ne , anca adi var diyorduk fenere karsi maclarda , bazen bu islerden hakkaten anlamiyoruz diye dusunuyorum

Yalnız bu Sevilla 3.olup yine Uefa'yı alırsa efsane olur :D
RPEJ6G.jpg

Monacodaki fener macina gittigimde mac 2-1 e geldi , hem 2-1 iken , hem 3-1 e geldiginde bile odum koptu fener bu bitik monaco ya bir tane daha atar diye .

o monaco sonraki turu sanirim iceride disarida kazanarak gecti , tottenham gibi takimi ingilterede sampiyon adayiyken iceride disarida yenerek son haftayi beklemeden grup lideri olarak cikmayi garantiledi

burada ben dahil herkes bu monaco ne , anca adi var diyorduk fenere karsi maclarda , bazen bu islerden hakkaten anlamiyoruz diye dusunuyorum
Tottenham, Avrupa'da çok vasat oynuyor. Diğer rakipler de o kadar güçlü değil zaten.

Monaco iyi takım ancak abartılacak bir yanları yok yine de, Fenerle oynadıkları maçlarda kötülerdi ama sezon başında her takım yaşıyor bunları.

Kısmen haklı olabilirsin ama iki önemli etken vardı o zaman.

Birincisi Monaco nun bayağı eksikleri vardı yanlış hatırlamıyorsam sakat ve oynatmadıkları önemli adamlar vardı. Ikincisi de daha sezonun başıydı. Monaco da haftalar ilerledikçe açıldı, 4-5-6-7 attılar kaç tane takıma ligde.

Kötü takım değil muhtemelen şampiyonluk için de oynarlar sonuna kadar ligde. Falcao da belki eski worldclass haline ulaşamasa bile o son yıllardaki üstünde olan ölü toprağı atmış vaziyette bu sene.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt