Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü oyuncu değil , daha geçen milli takıma yükseldi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

BJK da.Rekor hala bjk'de mi?
BJK da.
Burda fark 4 Gol...kargalar da ise 8.
Hani Dortmund 9 atsa..sadece atılan gollere de bakabilirdin...ama o da yok.
~Pablo Emilio Escobar Gaviria~
Olur yav 19 yaşında çocuk. Leverkusen da çok iyi gelişiyor gençler.Mac için dedim
Cska maçta penaltı yapti
Sonra ceza sahasında topu eliyle değdi hakem görmedi
Malmö de 8-0 yenildi geçen sene. Paylaşıyorlar rekoru.Rekor hala bjk'de mi?
Son torbadan katılıp grubu lider bitiren bir takım olmuş mu daha önce?
Monaco bu anlamda bir rekor kırdı
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Tottenham, Avrupa'da çok vasat oynuyor. Diğer rakipler de o kadar güçlü değil zaten.Monacodaki fener macina gittigimde mac 2-1 e geldi , hem 2-1 iken , hem 3-1 e geldiginde bile odum koptu fener bu bitik monaco ya bir tane daha atar diye .
o monaco sonraki turu sanirim iceride disarida kazanarak gecti , tottenham gibi takimi ingilterede sampiyon adayiyken iceride disarida yenerek son haftayi beklemeden grup lideri olarak cikmayi garantiledi
burada ben dahil herkes bu monaco ne , anca adi var diyorduk fenere karsi maclarda , bazen bu islerden hakkaten anlamiyoruz diye dusunuyorum
Monacodaki fener macina gittigimde mac 2-1 e geldi , hem 2-1 iken , hem 3-1 e geldiginde bile odum koptu fener bu bitik monaco ya bir tane daha atar diye .
o monaco sonraki turu sanirim iceride disarida kazanarak gecti , tottenham gibi takimi ingilterede sampiyon adayiyken iceride disarida yenerek son haftayi beklemeden grup lideri olarak cikmayi garantiledi
burada ben dahil herkes bu monaco ne , anca adi var diyorduk fenere karsi maclarda , bazen bu islerden hakkaten anlamiyoruz diye dusunuyorum