Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Hoffenheim'da amma çöp takımmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir sezon öncesi ikinci lige düşüyorduHoffenheim'da amma çöp takımmış.
Demek ki hoca yerinde müdahale etmiş oyuna, illa 60.dk ları beklemek gerekmiyor
![]()
Group BSpartak Moscow
FC Barcelona
Besiktas
RB Leipzig
Arkadaş Azeri kardeşlerimiz bile ilk defa Şampiyonlar Ligine katılacak gibiler, hem de elemede başarılı olarak çok ilginç gerçekten bir biz beceremiyoruz galiba bu işi.
simülasyon bende böyle sonuç verdibu ne böyle bjk 1.çıkar bu gruptan
kura şikesi yapsimülasyon bende böyle sonuç verdi
ben ne edem?
Bu detayı bilmiyordum sağ ol. Yani bu tabloda Kopenhag, Başak'a gelse elerdi onlar da elbette. Karabağ katılmasa daha iyi olur gibi görünüyor onlar adına rakipleri epey beceriksiz yoksa ölümüne baskı yiyorlar.Onların muhtemel rakipleri arasında Liverpool,Sevilla,Napoli gibi kazık takımlar yok ama şampiyonlar kotasında oldukları için.
Bu detayı bilmiyordum sağ ol. Yani bu tabloda Kopenhag, Başak'a gelse elerdi onlar da elbette. Karabağ katılmasa daha iyi olur gibi görünüyor onlar adına rakipleri epey beceriksiz yoksa ölümüne baskı yiyorlar.
Yediler maalesef, gördüğüm kadarı ile gol atabilecek bir kapasiteleri yok aslında hala çok şansları var dediğim gibi gol atmayı becerirler mi muamma.Katılsınlar katılsınlar. Burada dövüle dövüle çelik olunuyor. Biz de böyle olduk kabul edelim. UEFA'yı alan takım gruplarda sonuncu oluyordu başlarda. Gerekirse fark yesinler ama oraları görsünler. Üstelik kazanıalcak para bu takımlar için bizden daha büyük anlam ifade ediyor.
Celtic iyidir, iç sahada nefes aldırmadan saplarGroup F
Bayern München
Paris Saint-Khalifi
Bjk
Celtic
hoş oldu son torbadan güzel bişey çekemedik :/