Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde, kargalar gruptan lider olarak çıksa bile hemen hemen bütün grup 2.leri bunların içinden gezdirecek cinsten.. Görürüz Cenkyi menkyi

Bjk çeyrek final görür her türlü baldan çok şey yok onlarda çekerler en kek takımı

Heynckes yönetiminde ikinci iyi maç, bakalım Celtic rövanş, iki kez Leipzig ve sonrasında PSG karşısında devam ettire bilecekler mi.

İngilizler bu hafta da yenilmediler ve Chelsea hariç hepsi istedikleri sonuçları aldı.
Son senelerde ispanya takımları domine etse de bu sezon 3 maça bakarak Atletico ve Sevilla sallantıda hatta Reali de katabiliriz bunlara.

Real Madrid'in Tottenham'la oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında eyyamcı Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Karabağ süper direndi puanı kaptı atl deplasmanında

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene baya les bi organizasyon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su anki grup 2.leri Basel,Tottenham,Liverpool,Juve,Chelsea,Bayern ve su anda 3. olsa da Napoli'nin 2. olacagini dusunuyorum.Bjk bunlarin arasindan Basel'i ceker.

Su anki grup 2.leri Basel,Tottenham,Liverpool,Juve,Chelsea,Bayern ve su anda 3. olsa da Napoli'nin 2. olacagini dusunuyorum.Bjk bunlarin arasindan Basel'i ceker.

Shakhtar Feyenoord'u evinde de yenerse Napoli'nin City'yi mutlaka yenmesi gerekir.Yenemediği takdirde de 2. olamaz.

Bjk umarım grubu 2. bitirir,gruplardan ilk lider çıkan ekip olmalarını istemem.

geçen sene bunların gruptan lider çıkan napoli real madridle eşleşmişti

sıra geldi bizim tinercilere, ben bayern diyorum

Shakhtar Feyenoord'u evinde de yenerse Napoli'nin City'yi mutlaka yenmesi gerekir.Yenemediği takdirde de 2. olamaz.

Bjk umarım grubu 2. bitirir,gruplardan ilk lider çıkan ekip olmalarını istemem.

Napoli Shaktar ve Feyenoordu marizleyip Shaktar'i yakalar bence.Shaktar City'i yenemez herhalde.

Ayrica Napoli yarin City'i yenecek.En azindan yenilmeyecek diye dusunuyorum.

geçen sene bunların gruptan lider çıkan napoli real madridle eşleşmişti

sıra geldi bizim tinercilere, ben bayern diyorum

Insallah

9df11b85d7079644bc68c4b2b8e19a4a.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt