Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.861
- 5.003
Bayern elenseydi okan'ın avrupa karnesini savunmaya böyle gidemeyecekti taraftarımız:Bayernin elemesi iyi oldu. Sonra bayerne oynadığımız oyun küçümsenecekti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern elenseydi okan'ın avrupa karnesini savunmaya böyle gidemeyecekti taraftarımız:Bayernin elemesi iyi oldu. Sonra bayerne oynadığımız oyun küçümsenecekti.
gyökeres yokmuş reis sakat heraldeBorussia Dortmund kadrosunda biraz rotasyon yapmış Sporting Lizbon'da iyi 1 hoca olsaydı eleyebilirlerdi amayine de keyifli 1 Maç olabilir.Gyökeres showunu yapmalı..
Muhtemel 11ler'de vardı.Harder'ı da severiz ama tur için Gyökeres daha 1 etkili olurdu..gyökeres yokmuş reis sakat heralde
bu sportingde hjumand denen herifi hiç beğenmiyorum geçen lig maçındada takımı yaktı çok vasat bi herif harder baya iyi oynadı arouca maçında bu maç hard bi maç çıkarabilirMuhtemel 11ler'de vardı.Harder'ı da severiz ama tur için Gyökeres daha 1 etkili olurdu..
Benim beğendiğim 1 isim ama Sporting Lizbon'da hoca değişikliğinden sonra ilk 11'ler de sürekli değişiklikler olmaya başladı.Yeni gelen hoca takımda 1 şeyleri değiştirmek istiyo ama takım zaten başarılıydıbu sportingde hjumand denen herifi hiç beğenmiyorum geçen lig maçındada takımı yaktı çok vasat bi herif harder baya iyi oynadı arouca maçında bu maç hard bi maç çıkarabilir
Alır kaçarımBenim beğendiğim 1 isim ama Sporting Lizbon'da hoca değişikliğinden sonra ilk 11'ler de sürekli değişiklikler olmaya başladı.Yeni gelen hoca takımda 1 şeyleri değiştirmek istiyo ama takım zaten başarılıydıYazın yeni transferlerle yapacağı denemeleri şimdi yapıyo
![]()
Benim beğendiğim 1 isim ama Sporting Lizbon'da hoca değişikliğinden sonra ilk 11'ler de sürekli değişiklikler olmaya başladı.Yeni gelen hoca takımda 1 şeyleri değiştirmek istiyo ama takım zaten başarılıydıYazın yeni transferlerle yapacağı denemeleri şimdi yapıyo
![]()
Alır kaçarım
Ekli dosyayı görüntüle 280425
evet etliye sütlüye bulasmayan macı daha cok oynatmaya calısan biri gibiSlavko Vincic'i takip eden var mı PSV macinda