Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

isviçre komple almanca konuşan bir ülke değil onu diyorum

belki de hakem fransız bölgesindendir belli olmaz
Hakem Almanca konusulan bölgeden geliyormus.

Ama Isvicrelilerin cogu ayni dili konusmalarina ragmen Almanlari sevmezler o yüzden Alman takimlarina kiyak gecme gibi bir durum söz konusu olmaz bence.

Hakem Almanca konusulan bölgeden geliyormus.

Ama Isvicrelilerin cogu ayni dili konusmalarina ragmen Almanlari sevmezler o yüzden Alman takimlarina kiyak gecme gibi bir durum söz konusu olmaz bence.
neden sevmıyorlar ?
isvicre de kanada gibi 2 uluslu bir ülke ve 2 tarafta epey tutucu ve milliyetci

neden sevmıyorlar ?
isvicre de kanada gibi 2 uluslu bir ülke ve 2 tarafta epey tutucu ve milliyetci
Tecrübelere dayanarak söyledim bunu. Isvicre bana arabayla 2 saat, bircok arkadasim var orada yani orda cok vakit gecirdim. Bircogu Almanlara giciklar.

Bir kere Isvicre Almancasi cok degisik bir dil. Isvicreliler kendi dilleriymis gibi anlatirlar halbuki Almanca‘yi sadece cok farkli bir aksanla konusuyorlar. Almanlar bunu kücük görür ve Isvicre‘ye geldikleri zaman kendileriyle normal Almanca konusulmasini isterler. Isvicre‘ye de kücük Almanya gözüyle bakarlar buna da Isvicreliler gicik olurlar. Dedigin gibi asiri milliyetciler ve kücük Almanya diye adlandirilmalarini gururlarina yediremiyorlar.

Bir de Almanlarin en fazla göc ettikleri ülke Isvicre. Almanlarin gelip kendi ülkelerinde iyi islerde calismalarini istemiyor Isvicreliler.

Emery eski klubune karsi, eh?

Kuralari gene Barca, Real, Bayer, PSG olacak sekilde ayarlamislar.

Şampiyonlar Ligi'nden bu sezon en çok para kazanan kulüpler:

- Bayern Münih 106 milyon euro
- PSG 104 milyon euro
- Dortmund 102 milyon euro
- Arsenal 102 milyon euro
- Barcelona 101 milyon euro
- Real Madrid 101 milyon euro
- Atletico Madrid 85 milyon euro

(Mundo Deportivo)

Madrid finale doğru farkı açar.

Bu aksam hangi maci izlesem karar veremedim. Her iki mac da heyecanli gecer.

Yarin da bunun aksine maclar dandik. Barce ve PSG ezer gecer.

Olympiacos CL biletini almis finalin belli olmasindan sonra.

Seneye 6 tane Ingiliz takimi olacak CL'de

Kopenhag malmöyü 5-0 tıraşlamış. Güzel takım şu kopenhag. Kairat Almaata da 1-0 yenik durumda. Berabere bitirirse playoff a çıkar. Haydi Kairat

Geri
Üst Alt