Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Monaco sanki bir sürü Singomsu bulunduruyor kadroda. İyi mücadele etmişler. USG de 4 yemiş ama özellikle ceza sahası etrafından şutlarında bir tık şanslı olsalardı maç farklı olabilirmiş.

Bu seviyede kolay maç yok artık hakikaten.

15 sene ingilterede futbol oynayıp kendini taktik ve bilinç anlamında geliştiremeyen Tugay gibi keyfi boş bir hayat istiyorum.
o zamanlar daha çok taktik yerine fiziksel mücadele ön plandaydı. Özellikle ispanya ve italyada taktik çok önemli, arda'nın konuşmalarında bunun etkisini görüyoruz.

o zamanlar daha çok taktik yerine fiziksel mücadele ön plandaydı. Özellikle ispanya ve italyada taktik çok önemli, arda'nın konuşmalarında bunun etkisini görüyoruz.
Katılmıyorum maalesef. Arsenal ve Manu gerçeği var İngiltere alt liglerinde taktik disiplinin temelleri atılıyordu.

Ayrıca dediğin gibi olsa bile premier lig fiziksel kapasitesinin bu kadar yüksek olmasını en iyi analiz eden adam bu. Türkiye'ye taktik getiremese bile orada yaşadığı gördüğü fiziksel eğitimi bu ülkede aşılaması gerekirdi. Ülke olarak en çok patladığımız konudur fizik konusu.
Bize yardımcı olarak geldiğinde en kötü fiziksel dönemi geçirdik.
Arda bile bir şeyler yapmaya çalışırken bu paşamızın umurunda değil hayat. İki yorum yapıyor dünyasına bakıyor.

Monaco iyi direndi City‘e

O mac da cok zor gecer bizim icin

4. torbadan bunlari cekmek cok kötü oldu
1. hafta bunlar 2. hafta da liverpool maçlarını oynamak bizi çok avantajlı hale getirirdi. O gün de söylediğim gibi ilk başlarda taktik falan derken kasmıyorlarlar. Biz de büyük takım görünce erotizmin doruklarını yaşıyoruz.

En iyi seçenek ilk kurada gelen sıralama olacaktı mümkün olsaydı da öyle kalsaydı şuan en kötü 4 puan ile yürüyorduk.

Frankfurt'un fikstürüne bir bakayım dedim çok acayip. Biz bizimkine zor diyorduk da bu başka bir seviyeymiş. Kağıt üstünde en kolay maçları Karabağ deplasmanı, öyle bir fikstür.

ŞL'yi bizden aldıkları 3 puanla bitirirlerse şaşırmam. Hadi 1-2 beraberlik olsun, 4-5 puanla bitirirler gibi.

Katılmıyorum maalesef. Arsenal ve Manu gerçeği var İngiltere alt liglerinde taktik disiplinin temelleri atılıyordu.

Ayrıca dediğin gibi olsa bile premier lig fiziksel kapasitesinin bu kadar yüksek olmasını en iyi analiz eden adam bu. Türkiye'ye taktik getiremese bile orada yaşadığı gördüğü fiziksel eğitimi bu ülkede aşılaması gerekirdi. Ülke olarak en çok patladığımız konudur fizik konusu.
Bize yardımcı olarak geldiğinde en kötü fiziksel dönemi geçirdik.
Arda bile bir şeyler yapmaya çalışırken bu paşamızın umurunda değil hayat. İki yorum yapıyor dünyasına bakıyor.
Demekki o kadar zeki değil, anlamamış ne olup bittiğinden. Dediğin gibi oradaki fizik kondisyon antreman temposunu bize getirse çok şey katardı

Kairat-Pafos maçını canlı izleyemeyecek olmak bir burukluk yarattı.

vergiyi sokmasını bilirler ama.Bir tane iş yapacaklar onu da yapamıyorlar anasını satayım başlarım orhana,osmana anca saçma sapan şeyler verin devlet kanalından

Pafos'ta David Luiz oynuyormus yaw. Golsuz ama guzel mac bu arada.

Geri
Üst Alt