Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.259
- 12.418
- 2.743
Anelizci arkiler atm usg maçını izliyordur inşallah 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simonenin harambali zor vallaAnelizci arkiler atm usg maçını izliyordur inşallah![]()
Herifler zımba gibi at gibi fizik kondisyon üst düzey. Yeneriz inşallah ama yıpratacak tabiki.Union hic de kolay olmayacak. Bizi fena yipratacaklar
Kesinlikle ajax ve usg maçını alıp monacoya kafalar rahat gitmeliyiz yoksa paraşütsuz cakiliriz ligde de sıcarizmonaco 3 puanı aldı
önündeki maç pafos ile, oradan da 3 alıp bizim maça 24 için çıkacak
zebellah gibi takımlar
ajax-usg istediğimiz gibi geçmez ise geçen sezonki gibi paraşütle çakılabiliriz oraya kadar rahatlamak şart
atletic ve city maçlarını saymıyorum ilk 8 için her türlü oynarlar
La.bunlar bizim bekleri aldı diye ilerideki siyahiler de hırs yaparsa sahaya iki kilo bırakırız. Bizim apokerim felç geçirirValla içerideki atletico maçından çok daha zor olur monaco maçı.Rus ruleti oynuyorlar ligde izlediğim kadarıyla defans da çok sıkıntı ama bize cok ters gelecek oyuncularla dolu bir takım
Valla bence bize en ters gelecek 4-5 takımdan biri %80 yeniliriz.monaco 3 puanı aldı
önündeki maç pafos ile, oradan da 3 alıp bizim maça 24 için çıkacak
zebellah gibi takımlar
ajax-usg istediğimiz gibi geçmez ise geçen sezonki gibi paraşütle çakılabiliriz oraya kadar rahatlamak şart
atletic ve city maçlarını saymıyorum ilk 8 için her türlü oynarlar
Teknik kapasite sınırlı on tarafta aslında merkezde yük golovinde ama o da formsuz genelde , lamine camara varken o merkezden yonlendiriyordu ama o da herhalde bizim maça kadar da olmaz diye umuyorum.On tarafta sette en büyük problem akliouche ama işte geçişte herkes iyi o yüzden ona göre oynamak lazımLa.bunlar bizim bekleri aldı diye ilerideki siyahiler de hırs yaparsa sahaya iki kilo bırakırız. Bizim apokerim felç geçirir