Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Ula Tottnım 10 kişiyle 2 gol daha atmış vay be

Bu sonuçlara bakarsak 9 10 puanda sıkışma olacak. Bizim için her maç final olmalı ki konsantrasyon kaybı olmasın. Ajax usg maçını alırsak zaten sıralamada yerimizi bulmak adına diğer maçlar önemli olacak.

Alvarez Çok kötü kaçırdı tam karşı karşıya pozisyondu. USG daha uzun ama Bodo'dan tempo olarak bir tık daha temposuz bir takım. Bodo'ya benziyorlar bazı noktalarda özellikle defansta çok değişik hatalar yapıyorlar, baskıda sıkıntı yaşayabiliyorlar, beklerinin defansı daha iyi gibi ama.

monaco 3 puanı aldı

önündeki maç pafos ile, oradan da 3 alıp bizim maça 24 için çıkacak

zebellah gibi takımlar

ajax-usg istediğimiz gibi geçmez ise geçen sezonki gibi paraşütle çakılabiliriz oraya kadar rahatlamak şart

atletic ve city maçlarını saymıyorum ilk 8 için her türlü oynarlar

Psvnin atması iyi oldu. Zaten başka puan alamazlar en azından olimpyakosu da yanında götürdü. Tahminim bu sene 10 puan çıkar

monaco 3 puanı aldı

zebellah gibi takımlar

ajax-usg istediğimiz gibi geçmez ise geçen sezonki gibi paraşütle çakılabiliriz oraya kadar rahatlamak şart

Kesinlikle ajax ve usg maçını alıp monacoya kafalar rahat gitmeliyiz yoksa paraşütsuz cakiliriz ligde de sıcariz

Valla içerideki atletico maçından çok daha zor olur monaco maçı.Rus ruleti oynuyorlar ligde izlediğim kadarıyla defans da çok sıkıntı ama bize cok ters gelecek oyuncularla dolu bir takım

Valla içerideki atletico maçından çok daha zor olur monaco maçı.Rus ruleti oynuyorlar ligde izlediğim kadarıyla defans da çok sıkıntı ama bize cok ters gelecek oyuncularla dolu bir takım
La.bunlar bizim bekleri aldı diye ilerideki siyahiler de hırs yaparsa sahaya iki kilo bırakırız. Bizim apokerim felç geçirir

monaco 3 puanı aldı

zebellah gibi takımlar

Valla bence bize en ters gelecek 4-5 takımdan biri %80 yeniliriz.

La.bunlar bizim bekleri aldı diye ilerideki siyahiler de hırs yaparsa sahaya iki kilo bırakırız. Bizim apokerim felç geçirir
Teknik kapasite sınırlı on tarafta aslında merkezde yük golovinde ama o da formsuz genelde , lamine camara varken o merkezden yonlendiriyordu ama o da herhalde bizim maça kadar da olmaz diye umuyorum.On tarafta sette en büyük problem akliouche ama işte geçişte herkes iyi o yüzden ona göre oynamak lazım

10 puan ilk 24 icin yeterli olacaktır. Ajax ve USG maçlarından 4 puan almaliyiz.

Geri
Üst Alt