Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Psg, City ve Bayern harici çok korktuğum 1 takım yok Cl'de bu sezon. Elensek bile hepsiyle iyi kötü mücadele edebiliriz gibi görünüyor.

Turu geçersek Tottenham ya da Liverpool üzeri PSG, Chelsea ya da Barcelona olacak sanırım.

Tottenham
Chelsea

Olmalı. Bu ikisi ile başabaş oynayabiliriz.

Turu geçersek Tottenham ya da Liverpool üzeri PSG, Chelsea ya da Barcelona olacak sanırım.

Tottenham
Chelsea

Olmalı. Bu ikisi ile başabaş oynayabiliriz.

Renktaş bir şey diyeyim mi

Chelsea değil de Barcelona gelirse daha çok şansımız olur diye düşünüyorum.

Chelsea bize çok ters bir takım. Fiziksel anlamda çok güçlü adamlar.

+ Hans Flick eğer savunmayı orta sahaya kadar çekmezse ebesine atlayacaklarmış gibi oynatıyor ve bundan hiç vazgeçmiyor.

Renktaş bir şey diyeyim mi

Chelsea değil de Barcelona gelirse daha çok şansımız olur diye düşünüyorum.

Chelsea bize çok ters bir takım. Fiziksel anlamda çok güçlü adamlar.

+ Hans Flick eğer savunmayı orta sahaya kadar çekmezse ebesine atlayacaklarmış gibi oynatıyor ve bundan hiç vazgeçmiyor.

Lamal vs sıkıntı olur bence. Barca’yı 2 maçtan birinde yenebiliriz ama diğerinde fark yeriz gibi geliyor nedense.

bu hakem cidden skandal biri

bizi de yakmisti Frankfurt macinda OC

Bence net penaltı Atalanta'nın pozisyon hatta kırmızı kart. Kafaya vurduktan sonra topa vuruyor gibi geldi bana.

Lamal vs sıkıntı olur bence. Barca’yı 2 maçtan birinde yenebiliriz ama diğerinde fark yeriz gibi geliyor nedense.

Hepsinde benzer sıkıntıları yaşarız ama bizim gücümüz ne? Fiziksel olarak güçlü oyuncularımız var ve çok iyi geçiş hücumu yapıyoruz.

Chelsea'ye karşı bu avantajlarımızı pek kullanamayız. Chelsea ile oynarsak burada beraberlik deplasmanda net mağlubiyet gelir.

Barcelona ile oynarsak sanki burada galibiyet, deplasmanda da benzer bi mağlubiyet ile işler penaltılara kadar gider gibi geliyor.

buna ancak kadıköyde penaltı çıkmaz

Var olmasa şuna bile penaltı calinmayacakti.. skandal..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt