Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Skor falan korumak yok, dogru taktik, sert ve defansif oyun, hizli uzun toplar ile kontra atak. Başa baş oynarsak ilk yarıda maç biter, herifler bizden daha teknik ve iyi. Kabul etmek lazim, realistik oynamak ve Sane, Osimhen, Ilkay'i kullanmak lazim. Ilk maçın hiç önemi yok, bunu birkaç kez gördük son bir iki ayda.

Bu kaleci Haikinmidir adı her ne boksa tam bir sinir bozucu uyuz bir tip.

Bizim Juve maçının bir benzeri. 3 gollük avantaj bile bir şey ifade etmiyor artık. Durumun buraya gelmesinde sanırım deplasman golü kuralının kalkması çok önemli bir yer tutuyor . Mesela şu maçta o kural olsa Sporting yarın yokmuş gibi saldıramaz. Zira 1 gol yese 5 gol atması gerekecek hep bir arkada acaab mı tedbiri olacak. Şu an öyle bir durum yok.

Cepheden sutlari gordukce ekmek banasim geliyor.

net bir şekilde ilk maç rakibi rencide edersen, diğer maç gurur maçına dönüyor. city de reale böyle bir şey deneyebilir. tabi onlar real ama mutlaka gurur işine dönüyor iş. juve sporting 1 tur arayla olanlar tesadüf değil

Sonradan oyuna giren Debast'ı çok beğendim. Ayakları çok temiz eğer Sanchez satılırsa falan 25-30 milyon euro civarıdır herhalde bonservisi ama isterdim. Catamo bu arada yazın bize yazılmıştı sanırım 20 milyon bonservise hiç beğenmedim.

Geri
Üst Alt