Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau'nun parlayabileceği hiç bir senaryoyu öngöremiyorum.Hagi'nin takım yine zortladı. Benim Cicaldau'yu buraya iteleyip Avrupa'da parlatma işi suya düştü.
Onlar da bizim maça bakim yazmışlardır aha GS eleniyor diyeLodogorets maçında değişik şeyler oluyor 1-1 oldu![]()
Hagi bu cica ve Zorutanı neden istemiyor yaw.Hagi'nin takım yine zortladı. Benim Cicaldau'yu buraya iteleyip Avrupa'da parlatma işi suya düştü.
Hagi'nin takımda max 400 bin euro alan vardır. Bütçesi yetmez. Verirsek yarısını biz öderiz.Hagi bu cica ve Zorutanı neden istemiyor yaw.
alınırken floryada dolaşıyordu popescu ile beraber
verelim krala uğraşsın
gidecek zorutan da yaw. alınacak oyuncu sayısına bakınca kalma iht yokHagi'nin takımda max 400 bin euro alan vardır. Bütçesi yetmez. Verirsek yarısını biz öderiz.
Morutan faydalı bu arada öbürü 0
Cica 0 olduğu için verilirdi de Morutan'dan bonservis gelebilir. Ya para verecek de ya da Avrupa kupalarında olan bir takıma vermek lazım. Hagi'nin takım elenirgidecek zorutan da yaw. alınacak oyuncu sayısına bakınca kalma iht yok
kiralık verelim oynasın