Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

leipzig şl de artistlik yapılmayacağının cezasını fena kesileceğini gösterdi son golle acayip hızlı çıktı kontraya

Young Boys ve Kızılyıldız takımlarının hocaları ileride büyük takımlardan 1'ine giderler çok net olarak.Çok potansiyelli 2 hoca..

Vecino'yu, Sarri bırakmadı denildiğinde inanmamıştık ama sanırım bırakmaması gerçekmiş.

evet hangi maçı izleyelim
psg - dortmund olmalı ama sıkıcı geçeceğini düşünüyorum.

Barça izlemedim bu sene hiç Felix'i de aldılar. Lewa ile beraber nasıl olmuş merak etmiyor değilim.
City'de haaland dağıtır gene... sonucu çok belli

bilemedim.

Vecino'yu, Sarri bırakmadı denildiğinde inanmamıştık ama sanırım bırakmaması gerçekmiş.

Senle mi Vecino tartışması yapmıştık dünya kupasında? Ben Vecino'yu savunurken biri ısrarla yeriyordu. Sen gibi kalmış aklımda. Murat Yanut da olabilir. :asd:

Cancelo İlkay Felix Lewa - barça ilginç oldu he
edit: raphina da var unutmuştum.

Senle mi Vecino tartışması yapmıştık dünya kupasında? Ben Vecino'yu savunurken biri ısrarla yeriyordu. Sen gibi kalmış aklımda. Murat Yanut da olabilir. :asd:
DK'da Vecino'yu ben de yeriyordum ama Ugarte, Nicolas De La Cruz, Torreira falan varken de Vecino ilk 11 oynamazdı yani bu konuda hala netim Vecino bu oyunculardan iyi değil.

Günün seçimleri;

Lazio - Atletico
Paris - Dortmund

ilkay asist felix golazo

Geri
Üst Alt