Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.145
- 3.666
- 1.588
ve yazdigim anda attilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jeneriklik gol gercektenbruma müthiş bir gol attı
Fb bu Bruma'ya lisans çıkaramayıp bir sürü işportacıyı oynattı geçen sezon. Jesus baya mal bir adam
Fbde yabancı tek Valencia mı var? Henrike, Alioski, Rossi bir sürü katkı vermeyen yabancı oynadıyerine oynayan herif 30 gol attı
Bruma kanat oyuncusu, Valencia forvette oynadi.yerine oynayan herif 30 gol attı
Bruma kanat oyuncusu, Valencia forvette oynadi.
olimpiyat stadi daha büyük diye orada oynuyorlar. her zaman oynadiklari kendi sahalari degil.Bu berlin evinde niye böyle köy takımı gibi oynuyor. Üstelik bragaya karşı
He bir de onu sorcaktım. Bu sahanın koşu pistini daraltmışlar sanki. Ek tribün mü koydularolimpiyat stadi daha büyük diye orada oynuyorlar. her zaman oynadiklari kendi sahalari degil.
Ek tribün sanmıyorum. Olimpiyat Stadı UEFA normlarına uygun. Almanya'da omun haricinde çoğu stadyum UEFA organizasyonları için değişim istiyor. Hamburg'da Shakhtar oynuyor mesela bu sene, koltuksuz tribüne montajlanmak üzere koltuk getirtip takıyorlar. Ben stadyum turuna katıldığımda işciler Düsseldorf'a karşı oynayacakları lig maçı için stadyumu hazırlıyordu, eski haline getiriyordu daha doğrusu.He bir de onu sorcaktım. Bu sahanın koşu pistini daraltmışlar sanki. Ek tribün mü koydular