Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Celtic 2-2 Atletico Madrid(De Paul kırmızı gördü)

Zaire Emery ne topcu be. Veled daha 17 yasinda. Mbappe'nin de hakkinin verelim. Ne gol atti Milan'a ama? Resmen akrep gibi soktu.

Çok güzel maçlar vardı ama ben Forvetinde İcardi gibi bir Süperstar, Kalesinde Muslera gibi bir Lider, Kanatlarında Tete gibi genç bir Star ile Zaha gibi tecrübeli bir Süperstar, 10 numarasında Kerem gibi en büyük Yerli Star ve Ziyech Mertens gibi tecrübeler. 6 numarasında Torreira ve 8 numarasında Kaan Ayhan, Ndombele ve Oliveira gibi tecrübeli Süperstarlar, Stoperinde Davinson Sanchez gibi bir Süperstar ile Abdülkerim gibi Yerli olarak gelmiş en iyi oyuncu olan, Beklerinde Sacha Boey gibi Genç bir Süperstar ve Angelino gibi tecrübeli bir Süperstar olan Galatasarayı izlemeyi tercih ederdim InCollage_20231025_234848898.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luis Enrique geldiğinde PSG çok iyi bir 433 takımı olur demiştim. Ugarte Vitinha Emery üçlüsü cuk oturdu. Dembele Mbappe Kolo Muani çok iyi ileri hat. Skriniar merkeze tam isabet. Milanda Leao dışında kalite göremiyorum. Tomori + Kalulu + Thiaw topla Sanchez Abdülkerim etmez. InCollage_20231026_000235386.jpg

Manchester City formsuzda olsa her şekilde Manchester Citydir. Bugünde ilk ve ikinci maçta olduğu gibi yürüyerek kazandılar çünkü çok güçlüler ve Bayern dışında güçlü rakip yok karşılarında.20231026_000102.jpg

Bugün 20-45 seansında Dortmund-Newcastle ile Shakhtar-Barça dönüşümlü izleriz. 23 seansında kafalar karışık ama Milan-Paris ağırlıklı olmak üzere City ve Atletico maçlarına da bakarız. Yarın da Napoli maçını izleyip Galatasarayımızla geceyi kapıcaz ama Real Madrid maçınıda düşünürüz.-1xj9zj.jpg

Borussia Dortmund'un bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çektiği şutların %2'si gol olmuş :D Bu maçta da çok net gol pozisyonlarını kaçırıyolar :D

newcastle saint maximin gibi ne yapacağı belli olmayan bir adam arıyor bence

Bu seviyelerde Kobel gibi kalecilerin oynaması çok saçma.Adamın çıkışlarına bak Bal Ligi'nde ki kaleciler böyle çıkış yapmaz yav :D

Şu sol bekteki eşşek yerine gol yemeden Bensebaini'nin oyuna girmesi gerek :D

newcastle'ın isak-wilson rotasyonu bizim icardi-bakambu'dan bile beter yav

Geri
Üst Alt