Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Shakhtar sürpriz yapacak demiştim çünkü Barcelona nasılsa son 2 maçını kazanır kafasında olacaktı. Sikan cidden çok iyi oyuncu bazen kötü krizler size yeni oyuncular kazandırır bu da o. Pedri gelmedikçe Barcelona tam etkiyi veremeyecek. Ferran Romeu da o ayarda değiller.20231107_224521.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Celtic 10 kişi kaldı.

City attı 1-0

Portonun grubu ne dandik iğrenç bir grup ya.

City ne lanet takımaın lan. Young boysa bile iy 2 tane atamıyorsun. Takımı iyice mallaştırdı pep

Jack grillishte 2 tane tek atıp çıkmış maça

City ne lanet takımaın lan. Young boysa bile iy 2 tane atamıyorsun. Takımı iyice mallaştırdı pep
Kazanmaya değil rakibi oynatmamaya oynuyorlar

45 dk 0 şut 1 ceza sahasına girme var rakibin

Bunu yaptıkça da illa kazanıyorlar

Yürü be Foden saniye ile İY 1.5Ü ile kuponu devam ettirdi.

City'de nunez 5 para etmez

Biraz ciddiye alsalar aslında 7-8 olur bu maç
bi kuponda da City 3.5 üstü var bakalım :D

normalde olurda - ne stad maçta var , herkes birasıyla çıt çıkarmadan maç izliyor. takımda idmanda gibi. ortasahada yedekleri kullanmış Pep ama pek bir cacık yok gibi ikisindede (bonus kafanın adını unuttum) - Nunez'e verilen para ne bilmiyorum ama boşa gitmiş bu sınıftaki takım için.

bi kuponda da City 3.5 üstü var bakalım :D

normalde olurda - ne stad maçta var , herkes birasıyla çıt çıkarmadan maç izliyor. takımda idmanda gibi. ortasahada yedekleri kullanmış Pep ama pek bir cacık yok gibi ikisindede (bonus kafanın adını unuttum) - Nunez'e verilen para ne bilmiyorum ama boşa gitmiş bu sınıftaki takım için.
İlkayla de bruyne yokluğunu iliklerine kadar hissediyor city

İlkayla de bruyne yokluğunu iliklerine kadar hissediyor city
bence de . Ligde Rodri topluyor ortalığı hep. bide ofans hareketli olduğu için karşı taraf kapamıyor orta sahayı City'den.

Sezon ilerledikçe özellikle CL'de çok sırıtacak bu

Haalandz.jpeg

Ayı devam etmekte...

YB 10 kişi - penaltıda göstermedi 2inci sarıyı şimdi ilk fırsatta yedi.

kaç atmak isterse atar şimdi City

Geri
Üst Alt