Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Grillish tam bir vitaminsiz olmuş

Lazio'da maçlarda oyunda herkes çıkıyo ama Vecino çıkmıyo :D

Nunez 3 metreden auta attı...

şimdi baktım Nunez 55M Euroya alınmış 25 yaşında.

bu böyleyse - Kerem 70 falan olmalı saçmasapan

Vecino lazyonun golünde iyi top kapmış

Depteki feyenord maçında beğenmemiştim ama

Hatta Gendozi bile iyi durmuyordu o maç.

Bence kimseyi almayacaktık fb gibi devre arasına bırakacaktık.

Ya da alacaktik Ugur ama taaaaaa (baya uzattim ama elimi cekemedim sinirden) Mart-Nisan gibi o meshur dusus doneminde kosar adimlarla bir liste hazirlayaip on protokolleri yapacaktik 3-4 isimle. Sonra da yaz ortasi en gec ikisini bitirecektik. Biri tecrubeli biri de potansiyel ortasaha isimler artik profesyonellerin isi.

Ndombele dedigimiz oyuncu, durust olalim, kimsenin kolay kolay alacagi bir isim degildi son iki sezonu ve mental raporlar geregi. Tamam iyi bir gecmisi olmus ama sonrasi yok, maalesef. Tabii ki buradan cikar cok iyi isler yapar (gonul ister olsun) ama ortasaha bizim en zayif iki noktamizindan biriydi ve bu bolgeye yerli Oliviera alip (Almanya'dan) yanina da Ndombele gibi "ya tutarsa" cekmek cok riskli hamleler oldu.

Ya da alacaktik Ugur ama taaaaaa (baya uzattim ama elimi cekemedim sinirden) Mart-Nisan gibi o meshur dusus doneminde kosar adimlarla bir liste hazirlayaip on protokolleri yapacaktik 3-4 isimle. Sonra da yaz ortasi en gec ikisini bitirecektik. Biri tecrubeli biri de potansiyel ortasaha isimler artik profesyonellerin isi.

Ndombele dedigimiz oyuncu, durust olalim, kimsenin kolay kolay alacagi bir isim degildi son iki sezonu ve mental raporlar geregi. Tamam iyi bir gecmisi olmus ama sonrasi yok, maalesef. Tabii ki buradan cikar cok iyi isler yapar (gonul ister olsun) ama ortasaha bizim en zayif iki noktamizindan biriydi ve bu bolgeye yerli Oliviera alip (Almanya'dan) yanina da Ndombele gibi "ya tutarsa" cekmek cok riskli hamleler oldu.
Erken almalıydık. Hatta ilk transferi oraya yapnalıydık ona katılıyorum ama son gün kazık bonservis ve uzun süreli sözleşmeli Vecino veya formsuz ve oyunumuza uymayan Ndombele arasında kaldıysak kimseyi almadan geçecektik.

Vecino'yu alsak seneye yollamaya çalışacaktık Sergio gibi bundan eminim.

Erken almalıydık. Hatta ilk transferi oraya yapnalıydık ona katılıyorum ama son gün kazık bonservis ve uzun süreli sözleşmeli Vecino ve formsuz ve oyunumuza uymayan Ndombele arasında kaldıysak kimseyi almadan geçecektik.

Vecino'yu alsak seneye yollamaya çalışacaktık Sergio gibi bundan eminim.

Katiliyorum, dedigim gibi en basindan net atis transferler yapilmaliydi ayni Angelinho gibi, zamanlama olarak. Oyuncu tutar tutmaz o ayri ama risk alinmaz bu kadar beklenmez. Adama da yazik yaf, herif zaten sorunlu geliyor ve acil performans bekliyorsun cunku cok kritik bolgen ama hem kampa katilmamis hem form yok hemde mac temposu... Neyse, demek ki yonetim hala ve henuz gerektigi kadar yetiskin degil. Bunlarda ogrenilen derslere girmistir, umut ediyorum.

Atletico Madrid çok güzel galibiyet aldı, iyi ki de aldı ülke puanında İskoçya yara almış oldu. Değişik bir takım. Griezmann ve Morata diğer hiçbir kulüpte etki veremezken burada çok iyi. Lino yakında 11 oyuncusu olur. Lazio da Feyenoordu yenmiş o grup çok karışık şuan.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

City için beklendiği gibi çok rahat 3 puan. Kasmadan 3 tane attı geçti. Doku sonradan girmese dahası olurdu. Zaten bu grupta City ve Leipzig, H de Barcelona ve Porto garanti gibi her ne kadar Shakhtar bişeyler yapsa da.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

balon lwandawski yine magdur olmus dün

kopenhag maçı ilky yarı 0-0 bitip ikinci yarı kopenhag 1 tane tıksa 1-1 bitse şahane olacak ya.

tempolanmaması lazım maçın hiç

Sikaannnn isimli futbolcu gol atmış ve Barcelona yenilmiş.

sociedad bize benzer bi oyunu 1 gömlek daha kaliteli oyuncularla oynuyor

Geri
Üst Alt