Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 20.966
- 4.941
- 1.503
Celtic boş takım değil yavBoş takımlara show u herkes yapar. Nurinin genel sezon performansını beklemek lazım
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Celtic boş takım değil yavBoş takımlara show u herkes yapar. Nurinin genel sezon performansını beklemek lazım
Boyslar icin demistim hizlilar atletikler vs diye oyle sacma sapan ciktikki sahaya.Barca bi kapatti bi yayildi sahaya yari sahayi gecemiyorlar biz 150 tane gecis yiyordukBen 3 gün kendime gelemedim hala üstümde ağırlığı var.
orası öyle ama belli bir sistemi olan bi hoca antalyadaykende beğeniyordum oynattığı futbolu dortmundada iyi top oynatıyorBoş takımlara show u herkes yapar. Nurinin genel sezon performansını beklemek lazım
Uzun süredir averaj takımıydılar şl de. Değiştilerse bilememCeltic boş takım değil yav
tam ismail kartallık topçuarteta caloforiyide oturtu sisteme şimki şl ve pl düşünsün.
Yok son derece keyifli kudurYeni format keyif vermiyor
4’lü grup olsa gariban takımlar bile bir sürpriz yapabiliyordu
Osimhen yine attı
Gol
Osimhen
Onu seviyem bi de chelseadan caicedoarteta caloforiyide oturtu sisteme şimki şl ve pl düşünsün.
Yeni format keyif vermiyor
4’lü grup olsa gariban takımlar bile bir sürpriz yapabiliyordu
Bizi eleyen bu arada eze eze eleyen genç oğlanların barca maçında ayağına top bile değmedi. Bizim avrupa ile aramızdaki fark galaksi seviyesine çıktı baş etmek çok zor. Anca böyle çok sağlam bir jenerasyonun zar gibi sayısal loto gibi denk gelmesini bekleyeceğiz o zamana kadar ben lig ile övünmeye devam umarım yaşım yeni bir avrupa kupası görmeye yeter.