Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Bayern maçı son yarım saat muhteşemdi.

Gs taraftarina gore bu gece istifa etmesi gerekenler:

Ancelotti
Simeone
Kompany
Dursun Ozbek (bunun bugunluk bir sebebi yok, genel olarak her gun istifasi istenmeli)

Arda iyi oynadı sonuca etki edecek şekilde

jUwpNzg9IcyrK.webp

"Ey Ancelotti 1 Milyar Euro'luk kadro kime verildi. Yazık günah."
Carlo Ancelotti: "Bu yoğun takvimde sakatlık artıyor ve oyunun kalitesi düşüyor. Maalesef futbolun gerçek aktörlerinin fikstür konusunda söz yetkisi yok." (Sky Sports)
Bunu zamanında Klopp, Guardiola son zamanlarda da Rodri, De Bruyne ve bir çok futbolcu söyledi.

Okan hoca söyleyince auuuvvv
Okan hoca Kasımpaşa maçından sonra söyleyince auvv olmasına biraz okeyim ki bunu Okan hoca Kasımpaşa maçından 1 hafta önce falanda buna benzer bir şey söylemişti. Oyuncular ve TD'ler bu fikstürün sürekli artmasından şikayetçi. Özellikle fikstür arttıkça her yıl sakatlıklarda da artış oluyor genellikle Avrupa'da oynayan yüksek maç sayısı olan büyük takımlarda sakatlık artışının nedenlerinden biri de bana göre bu artan fikstür sayısı. Önüne geçmek içinde milli maçlar azaltılmalı milletler ligi falan gereksiz işler.

Okan hoca Kasımpaşa maçından sonra söyleyince auvv olmasına biraz okeyim ki bunu Okan hoca Kasımpaşa maçından 1 hafta önce falanda buna benzer bir şey söylemişti. Oyuncular ve TD'ler bu fikstürün sürekli artmasından şikayetçi. Özellikle fikstür arttıkça her yıl sakatlıklarda da artış oluyor genellikle Avrupa'da oynayan yüksek maç sayısı olan büyük takımlarda sakatlık artışının nedenlerinden biri de bana göre bu artan fikstür sayısı. Önüne geçmek içinde milli maçlar azaltılmalı milletler ligi falan gereksiz işler.
Barış,kaan,apo,sanchez

Bu oyuncular büyük sıkıntıda. Lig bitti milli takıma gittiler, oradan az buçuk tatil yapıp tekrar gelip maçlara çıktılar. Bu milli maçlara ayar çekilmeli harbi

Uluslar ligi falan bomboş şeyler

Maç sanki Leipzig Juventus değilde Sesko Vlahovic maçı gibi oldu. Kenan malesef vasat altı oynadı ama genel olarak bir Milanlı olarak Juventusu beğeniyorum. Gerçekten iyi takım
20241003_000244.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emery ve Aston Villa sürpriz yapacak ve Bayerni yenecekler demiştim. Aston Villa inanılmaz bir gelişim kaydediyor son 3 sezondur. Diaby vs kayıplar yaşasalar dahi Emery bir şekil oturtuyor sistemi. Kompany cidden Bayernde eğreti duruyor.20241003_000159.jpg

Mo Salah şova devam ediyor. Liverpool Arne Slot döneminde takım olarak çok iyi oynuyor ama Salah bu sene mükemmel. Szobozslai, Mac Allister, Nunez yine harikaydı. Trent ona keza. Bologna güç kaybetmiş Motta, Calafiori ayrılıkları sonrası. Orsolini ve Ndoye yalnız kaldı.20241003_000123.jpg

Geri
Üst Alt