Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

psv ve sporting'i kıskanıyorum açıkçası. 2 takımda hem ligini domine ediyor, hemde avrupa'da her rakibe başa baş oynuyor

bütçe olarak ikisinden de düşük değiliz hatta maaş bütçemiz daha fazladır neden aynısını yapmayalım ki

Sporting XI: Israel, Reis, Diomande, Debast; Quenda, Morita, Hjulmand, Araújo; Pote, Trincão; Gyökeres.

Man City XI: Ederson; Lewis, Akanji, Simpson-Pusey, Gvardiol; Kovacic; Savinho, Foden, Bernardo, Nunes; Haaland.

Liverpool XI: Kelleher; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Mac Allister, Gravenberch, Jones; Salah, Gakpo, Díaz.

Bayer Leverkusen XI: Hrádecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Xhaka, Palacios, Grimaldo; Aleix García, Wirtz; Boniface.

Borussia Dortmund XI: Meyer, Gross, Emre Can, Bensebaini, Schlotterbeck, Sabitzer, Brandt, Nmecha, Bynoe-Gittens, Guirassy, Beier

Sturm Graz XI: Scherpen, Lavalee, Aiwu, Gazibegovic, Johnston, Kiteishvili, Chukwuani, Yalcouye, Böving, Biereth, Jatta

psv ve sporting'i kıskanıyorum açıkçası. 2 takımda hem ligini domine ediyor, hemde avrupa'da her rakibe başa baş oynuyor

bütçe olarak ikisinden de düşük değiliz hatta maaş bütçemiz daha fazladır neden aynısını yapmayalım ki
Son derece haklısın da, onların ülkelerinde bizim futbol iklimi gibi iğrenç bir durum yoktur muhtemelen.

Hollanda'yı geçtim, hatta Portekiz'de bile yoktur.

Her gün böyle saçma sapan şeylerle uğraşmadıkları için, sağlıklı bir rekabet ortamında, dönem dönem iyi yapılanıp iyi sonuçlar alabiliyorlar işte.

Örneğin, Feyenoord yönetiminin Nec Nijmegen'in başkanı için "haddini aşma" falan diye açıklama yaptığını, en ufak bir hakem hatasına maruz kalan bir kulübün soluğu Hollanda Cumhurbaşkanının yanında alacağını falan pek sanmıyorum. :dd

Vallahi konferans seyrediyorum herkes takir takir futbol oynuyor, celtic bile makina gibi, bizim ayak uydurmamiz imkansiz

Geri
Üst Alt