- 25 Ocak 2010
- 53.160
- 38.637
- 3.763
Bi cl maci bu kadar zevksiz olmamali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
namuslu ve haysiyetli bir ligte bizde ligi domine ederdik çok rahat renktaşpsv ve sporting'i kıskanıyorum açıkçası. 2 takımda hem ligini domine ediyor, hemde avrupa'da her rakibe başa baş oynuyor
bütçe olarak ikisinden de düşük değiliz hatta maaş bütçemiz daha fazladır neden aynısını yapmayalım ki
Gay miHakem itici hareketler sergiliyor
Gay gibi
Dün verdiği bilgi 10 gün için de Florya ihale süreci başlıyormuş ve yıl sonuna kadar süreç bitecek sözleşme imzalanacakmış.Ne kurtuluşu hocam? Fake yedik, CL maçı var diye öne çekmişler
Ekli dosyayı görüntüle 268797
Transfer donemi vs degilken bunlari niye izliyorsun ki yav reisNe kurtuluşu hocam? Fake yedik, CL maçı var diye öne çekmişler
Ekli dosyayı görüntüle 268797
Umarım peşkeş falan olmadan yüksek bir para kazanırız şu floryadan. Umudum az amaDün verdiği bilgi 10 gün için de Florya ihale süreci başlıyormuş ve yıl sonuna kadar süreç bitecek sözleşme imzalanacakmış.
Transfer döneminde de izlemiyorum kiTransfer donemi vs degilken bunlari niye izliyorsun ki yav reis
@Oral Sevmez varken gonullu aramaya gerek yok gibiTransfer döneminde de izlemiyorum ki
Buraya atıyorum; izleyen biri paylaşıyor sonra sjsjsjsjs