- 23 Aralık 2008
- 60.131
- 57.722
- 4.933
realin ilk golde asist kime yazdı? vj mi yoksa bellingham mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amorim hem kendini yaktı hem 2 kulübü de yaktı. Sene sonunda gitseydin ne olacaktı?
bu sezonun kalanını yakıp - 4 5 ayda daha sakin tempoda az fikstürle yapılanma kafası olabilir Pep'in.city'nin dışarıda kalma ihtimali hiç az değil. Club Brugge baya iyi takım, City yeni transferleri de oynatamıyor ve beraberlik yetmeyecek. Ben hiç kolay görmüyorum baya acı çekecekler
Ne diyim. Inşallah düşerlerUnited ya simdi gel ya da hic gelme demis. Amorim'e kalsa sezonu Sporting'de bitirecekti.
birden falza maç sonucuna bağlılarsanırım - son hafta fikstürüne bakmadım ama çıkmaları çok zor.City kazansa bile yetmiyor, değil mi?
Ben de kim kimle oynuyor bakmaya üşendim ama kendileri 8 diğerleri 10 puanda. Neyse yazarken baktım. Bruge 11 kendileri 8. Yenerlerse kesin çıkıyorlarbirden falza maç sonucuna bağlılarsanırım - son hafta fikstürüne bakmadım ama çıkmaları çok zor.
evet öyleymiş ben de baktım şimdiBen de kim kimle oynuyor bakmaya üşendim ama kendileri 8 diğerleri 10 puanda. Neyse yazarken baktım. Bruge 11 kendileri 8. Yenerlerse kesin çıkıyorlar![]()
Bruge ile oynayacaklarını biliyordum ama Bruge'u 30. sırada filan sanıyordum.evet öyleymiş ben de baktım şimdi
dinamo zagreb 14-0 falan yenmezse tabii..
ama playoffa çıkyorlar - orada da şanslı olmaları lazım.
sırf şu detaylar yüzünden aslında yeni lig formatı baya hoş işte.
zor ya lig gidik zaten bence - liverpool bu avantajı bırakmaz kesinlikle.Bruge ile oynayacaklarını biliyordum ama Bruge'u 30. sırada filan sanıyordum.
Bakalım 3 transfer ile düzelecekler mi?
barça- atalanta olabilir sıralama adına enteresan maç
Suan en merak edilen mac City-Brugge olur gibi duruyor, City'nin elenme olasiligi yuksek.
o kadar değil yav stuttgart - psg maçı yüzünden suttgartı alta alabilrSuan en merak edilen mac City-Brugge olur gibi duruyor, City'nin elenme olasiligi yuksek.