kismen bekledigim haber gelmis. tskler sevgili tarik .
kenan bu seviye de sureklilik icin bugun mutlak maca etki etmeli . her anlamda destek goruyor juve camia'sin da . bu, yerli yabanci juve ozelinde her genc'in basina gelmez. no10 bu yasta bir oyuncuya emanet edilmesi .
sezon basindaki formundan esintiler sunmali . skora bold etki etmeli.
renkli bir mac olur . iki taraf da kirilgan durumda . gollu bir mac bekliyorum . juve icin ilk gol oncelik olsa da, en buyuk problemleri ; skoru tutamamak.
<-bunu yasamazlarsa ibre net kendilerinde tarafim adina.
4231 versus 433 benfica.
kenan kanimca en efektif oldugu solda basliyor bu maca . kismen diger oynatildigi bolge - sol ic /forvet arkasi serbest derin 10 -
mevcut durumda en efektif ve begendigim performansi solda oynatildiginda izledim.
taktiksel baglamda *istisna bu sezon kimi maclarda *sagda kanatta kanimca fazla defansif sorumluluk verilisli biir taktikle yer aldiginda bence ofansif meziyetleri bariz kisitli birakilmisti. milan macinda theo ve leao ikilisinin bindirmelerini minimize etmek icin kenan'in enerjisi,mucadeleci yonunu motta degerlendirmek istemisti, kendince hakli olabilir . ancak,ben olsam, ilk ,golu ,golleri bulup sonra bu gibi b plana gecis yapardim.
velhasil, solda tekrardan gormek keyifli olacak .
abdli cyborg mutilplace familya turu oyuncular dan *mckennie
ve milli takimdan da arkadasi *weah ikilisi sol ve sag bek gozukuyor bu mac . mckennie sol ve sag bekde bu sezon birden fazla oynatildi. weah'i sahsen ilk defa juve formasiyla bu bolgede izleyecegim. <-sayet kagit uzerinde saha ici gozuken 11ler dogru belirtilmisse .
juve de genclerden kenan bir yana , daha once bolca *degindigim milanli baba conceicao nun evladi yavru *conceicao juve formasiyla geldigi gibi kumasini belli etti... kendisi gencler bazli takibimde oldugundan, babasi gibi , serie a 'ya gecis yapmasina ayrii bir memnun oldum .
bugun sahada kalitesini gosterecektir buna kefilim. ancak, tek endisem sakatlik dan donmus olmasi... sezon basi formuna donmus bir conceicao bugun kanatta weah ile arkali onlu ruzgar estirir....... forvet arkasina formda genc ayak mbangula gecmis.
<- juve adina ustte yazdigim * 4 genc -bu aksam ayri bi keyifle izleyecegim bold yetenekler.
en onde kesik den donen vlaho yer aliyor .
juve adina simdiilik sezonun *hayal *kirikliklari arasinda olan isimlerin yedege cekilmesi buyuk surpriz gibi gelebilir. bence formda ,diri ,enerjik ayaklar oynar secimini olumlu buluyorum motta adina. bundan bagimsiz vlaho istisna yapilmis. kaptan *locatelli, *koopmeiners, *gonzalez yedege cekilmisler .
*benfica bazli ozellikle izlemenizi onerdigim isim, wonderkid > *schelderup .
sevgili renkdaslar , sahada cok iyi genc yetenekler var her iki taraf adina . salt scout severler icin bile izlemesi ayri keyif bu mac .nacizane dusuncem.
iyi seyirler .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli