Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.196
- 25.531
- 3.183
mckennie çivi gibi çaktı
kerem potter sevinci yaptı
kerem potter sevinci yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mert S. YükselMcKennie’yi istemeyen kimdi he
Biri bendim. Bize Sara tipi oyuncu lazımdı. Bu işçi arı. Doğru olanı yaptık.McKennie’yi istemeyen kimdi he
Bunun da ön alan presi çok iyi yaw, az önce Benitez’in ayağa bastı ama iyi basıyor öndeBiri bendim. Bize Sara tipi oyuncu lazımdı. Bu işçi arı. Doğru olanı yaptık.
Geçen sezon kötüydü. Bu sezon da öyle uçup kaçmıyor ama faydalı Juve'ye. Topaç gibi çocuk. Koşarken yanaklar sallanıyor eski BJK'li Ailton gibi.Bunun da ön alan presi çok iyi yaw
Neyse Lemina’yı aldık ya Torreira ile yan yana oynatınca birini ön hatta yollarız. Mertens’in ilk yarıdaki hali olsa preste güçlü kalacağız da çabuk kırılıyoruz son dönemde. Seneye oraya da bir doku yapıp, 8 maçlı CL defterinde bizim 6’lardan birisini ön alan presinde görmek isterim doğrusu ama bu McKennie’de faydalı topçu belli ki. Düz topçu olduğu için gömülürdü muhtemelen de McTominay ve bunun gibi 8’leri seviyorum ben ya topsuz iyi iş yapıyorlarGeçen sezon kötüydü. Bu sezon da öyle uçup kaçmıyor ama faydalı Juve'ye. Topaç gibi çocuk. Koşarken yanaklar sallanıyor eski BJK'li Ailton gibi.
Dembele'yi bile istemeyenler vardıMcKennie’yi istemeyen kimdi he
everton - liverpoolhangisini izleyecegiz üstad