Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat Okan hocanın o maçı sattığını düşünüyor üstat.Yani tamam da koskoca GS bir kupa finalinde "kötüyüz, şansımız az, rakip de diri" diye komple denemeyi bırakıp 2-0'a razı şekilde vakit de geçirmez. Tabi yenilgiyi kabullenmeyeceğiz diye orta sahayı komple boşaltmak hataydı o başka. O gün ona küplere bindik zaten burada. Onu yapmadan da makul oranda risk alınarak bir hücum planı devam ettirilebilirdi. 85'te bile 2-1 yapsan, panik manik derken kalan sürede 2-2 gelebilrdi. Ya da atamasak da en fazla 1 tane daha yerdik, 3-0 biterdi. Sona doğru üçü yersen o zaman boşverin tempoyu düşürün diyebilirdin, ki büyük maçlarda/finallerde falan 2-0 ve 3-0'ın senaryosu genelde böyle olur. Sınırlı sürede fark 3'e çıkınca bırakır büyük takım bile olsa. Ancak biz öyle bir kadroyla kaldık ki sahada 3-0'dan sonra sahaya yerleşecek ve oyunu tutacak, tempoyu düşürecek bir düzen oluşma ihtimali yoktu, sonuç olarak çoluk çocuk 5 yaptı...

Faşist misin birader.keşke alman olsaydım biram elimde bayern diye bağırırdım..
öyle deyipte hevesimi kırma be dostummFaşist misin birader.
Çok kaçırdı PSG. İşleri zor. Liverpool yakaladığını atar şimdi.

öyle deyipte hevesimi kırma be dostumm
alman bir eşim olsa fena mı olurdu.. onlar genelde zayıf oldukları için 60 yaşından sonra yaşlıları nasıl gözüküyor merak ediyorum.