Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Çok beraberlik çıkması lazım ama neredeyse hiç çıkmıyor bu da ortalamayı yükseltecek gibi duruyor. Bodo maçını alırsak eğer ilk 24'ten ziyade ilk 16 hedefi konulmalı bana göre çünkü ilk 8 olmasa bile play-off turunda saha avantajı önemli olacaktır. Rakip olarak zaten iş tamamen şansa kalıyor yani PSG bile 23. olabilir sen 10. olsan ne fayda burada şans önemli ama en azından saha avantajı alınmış olur.

Önce USG sonra diğer rakiplerimizin karşılacağı Monaco-Manchester City maçı var

Futbol coşkusu devam ediyor

kardeş kulübümüz olympiakos'un arsnalın dübürünü delleyeceği bir maç olması ümidiyla

HAYDİ OLY
E2oJoaTXwAEc3CM.jpg:large

bizim yüksek pres oyunuyla newcastle maymun etti 15 dakikadır usg'yi. peynir ekmek gibi yenilmesi gereken ekipler bunlar.

USG bayağı vasat geldi gözüme. Yenikale birlik yazdı az evvel bi tane

yani karşıda castle var diye böyle diyeceğim de fb sayesinde 2 senedir izliyoruz bunları ben pek değişen bir şey göremedim

kotarski şov adamlar iyi kaleci bulmuş istenince bulunuyor demek

rezalet ötesi savunma yapıyorlar bu arada , herkes öne çıkıyor önde basmak için ama tek ters topla direkt birebir kalıyor rakipler bunların defanslarla

2-0 castle mallık yapıp bunları ortak etmezse 4-5 olabilir

Promise david güya 2 metre bir tane bile kafa topu alamadı , önde baskıları baya rezil bu arada psv maçında da bastılar mı böyle bilmiyorum ama merkezi baya boşaltıyorlar aslında bizim yaptığımız hatalara benzer işler yapıyorlar bunları doğru analiz edersek rahat yenmemiz lazım

Pek bir sey oynamadi usg nuffc ye karşi

Geri
Üst Alt