Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

USG ugrastirici takim. Inanilmaz fazla kosuyorlar, bir de sahalarinda berbar suni çim var sanirim o da etkiliyor oyunu. Niang ve ortadaki 10 numara tehlikeli gözüktü. Fizik olarak Liverpool'a karşı oynadigimiz gibi oynarsak yeneriz tabi, ama konsantrasyon ve fizik olarak zayif olursak sacma sapan puan kaybi olur. Gercekten bu SL'de lig donemi guzel oldu, herkes herkesi yenebiliyor ve takimlar da ulke bagimsiz iyi oluyor.

Adamlar klasik mücadeleci ve koşuyorlar da acaba PSV mi çok kötüydü?
ben bu saçma sapan yapay zekalar psvyi 24. çıkardığında buraya attıklarında bok gibi takım demiştim , usg maçı sırasında da aynısını söyledim.Ajax kadar olmasa da psv de kötü baya

genel olarak hollanda ve belçika takımları rezil durumdalar bence ,Brugge harici

usg mesela maçtan da kopmadı o da güzel bir özellik , bizim yapamadığımız bir şey.

+ olarak bu promise david'in çıkması da biraz hareket getirdi takıma , ilk yarı kucaktan kucağa gezdi çünkü

harbiden ne boktan defans bu ya ahahahaha yine penaltı yapıyolar

+1 rakip daha olması hoş değil ve maalesef güncel siyasetten dolayı Azerbaycanı da hiç sevmem o yüzden yerler umarım.O maçı izlemiyorum ama kopenhag atar bir tane umarım , bu şansla çünkü 5-6 puan daha toplarlar da belki

qarabağ fikstürü zor tahminime göre 9 10 puan toplarlar ama yetmez ekstra puanlar almaları lazım

kopenhag fena bastırıyor 2 sene önce bizle ne oynadılarsa aynı herifler hiç değişmiyor

Geri
Üst Alt