Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

tebrikler qarabağ

Pape gueye'yi bize isterdim çok , bugün ilk defa izleyeceğim herhalde 90 dakika olarak villarealde.La liga'dan hiç keyif almadığım için 10 senedir falan 1-2 el clasico harici maç izlemedim ordan hiç.Pape'yi beğenme sebebim tamamen afrika kupası ve Marsilya'da denk geldiğim maçları

Gilloise dört yedi ama genede bizim için zor maç olacak.
Liverdan ziyade Bjk ve gilloise maçları ilerisi için daha fazla referans olacak maçlar.
Gilloise muhtemelen topu bize verecek.çok daha başka oyun olacak.İleride üç tane belki vasat sma çok hareketli afrikalı oyuncuları var.Bunlara çok boş alan vermezsen hiçbir halt yapamazlar.Ama çok boş alan verirsek yıldız olurlar.Artık şöyle adamları oynadığımız oyunla yıldız gibi göstermekten vazgeçmemiz lazım.

Manchester ,tothenham, bayern maçları çok iyi diyorsuj ondan sonra bu tür maçlarda gene döküldük.

Ama liver maçı oyun anlayışı ,takım savunması ve saha yerleşimi olarak hem bayern hem tothenam maçlarından çok daha iyiydi.Bjk ve gilloise maçlarındada bu devam etmeli.Tabiki rakipler kapancak liverdan çok daha farklı bir rakip olacak karşımızda.
Burada önde pres yapmak livera göre daha baskılı oynamak falan önemli değil.Önemli olan bunları yaparken aynı liver maçı gibi sahaya doğru yayılmak.Deli gibi her dakika her an önde basmamak önemli.
Hangi maç olursa olsun özellikle bize göre daha zayıf tekımlara karşı bu eksikliğimiz çok fazla ortaya çıkıyor.Saha yerleşimi ve çok fazla boş alan vermek.Ciddi geçiş hücumlarıyla karşı karşıya kalıyoruz.

parejo mu kaldı la şaka mı bu o nasıl şuttu

Qarabağ”a afərin, onların etdikləri həqiqətən də böyükdür

Ne zaman denk gelsem pepe akıyor valla bu ts ne mal kulüp

Bu city bizim maca paf takimla cikar

villareal'in kaleci komedi ya boy 170 herhalde ahsdahaha

mikautadze müthiş herif ya çok istemiştim o zaman da

Geri
Üst Alt