Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Bisey farkettim

Gecen sene formatin ilk senesiydi, biraz karambol vardi ama bu sene herkes agirlik koyuyor gibi babalarda.

Bana gore 15 16 lar dan yuksek olacka ilk 8

9-16 da muhtemelen playoffta buyuk favori olacak. Yani 9uncu olmak ile 16inci olmak araisnda daglar avantajli kura farki olacak.

Hatta ilk 24 limiti 10 puanda falan olabilir.

O değil juric ağzına sıçtı atalantanin ya çok belliydi yani.Palladino falan gelse çok daha iyisini yapardı.Yazik ediyorlar şu kadroya

hesabı yaptık agalar

ilk 8 baremi 17 pts

hayal kurmaya gerek yok çok zor bizim için

kalan 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik yahut 4 galibiyet gerekiyor yani

ilk 16 ise hayli gerçekçi bir hedef

Totnam super kupada çok iyi gorunmustu sonrası dandik.

Bisey farkettim

Gecen sene formatin ilk senesiydi, biraz karambol vardi ama bu sene herkes agirlik koyuyor gibi babalarda.

Bana gore 15 16 lar dan yuksek olacka ilk 8

9-16 da muhtemelen playoffta buyuk favori olacak. Yani 9uncu olmak ile 16inci olmak araisnda daglar avantajli kura farki olacak.

Hatta ilk 24 limiti 10 puanda falan olabilir.

Geçen sene lig aşamasını lider bitiren Liverpool sonraki turda elenmişti.

Lig aşaması öyle bir şey ki atsan atılmaz satsan satılmaz. Önem versen ayrı vermesen ayrı.

Ha ben seviyorum 3 yerine 8 farklı takımla oynuyorsun.

Monaco zorlayacak gibi

IMG_8435.webp

Geçen sene lig aşamasını lider bitiren Liverpool sonraki turda elenmişti.

Lig aşaması öyle bir şey ki atsan atılmaz satsan satılmaz. Önem versen ayrı vermesen ayrı.

Ha ben seviyorum 3 yerine 8 farklı takımla oynuyorsun.
Format cok iyi bana gore ama gecen seneki gibi ilk defa modunda degil herkes riski minimumda tutmaya calsitigindan guzel oluyor epey

Çok az maç berabere bitiyor. Geçen seneye çok benzer ilerliyor.
Geçen sene ilk 19 sıradaki takımlar arasında 2 ve üstü beraberlik alan takım sayısı yalnızca 2 imiş.
6 takım ise hiç berabere kalmamış yani aslında geçen yıl bize tavan puanları vermiş oluyor. 16 puan bence ilk 8 için yetebilir. 14 puan ise kesin olarak ilk 16'da bulunur.
En gerçekçi hedef ilk 16 ama son maç City ile ilk 8 için kapışıyor olabiliriz bu beni şaşırtmaz.

Gilloise-Ajax-Monaco maçlarında 7 puan yaparsak eğer 7.hafta Atletico maçı Jardel'in 2 tane attığı Milan maçına dönebilir.

Bence biz kil payi ya ilk 8 yapacagiz ya da kaciracagiz öyle bir durum olacak

CL ekstra bileti icin kapisan ulkeler:

1761253970441.webp

juve maçı hariç tüm maçlar üst kokuyor

Geri
Üst Alt