Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Villerael'in Brugge ile değil de Leverkusen ile maçı var. Ajax, Leverkusen, Kopenhag.
Onun dışında gayet doğru sürpriz sonuçlar gelmezse 9 puan ilk 24'e yetecek gibi. Monaco maçını kazanmamız gelecek rakip için ciddi avantaj olabilir tabi.
Eyv düzelttim o kısmı gözden kaçmış

İlk 24 dışındaki takımlara gecilmediğimiz sürece ilk 24 teyiz.

Bu takımlar

Ajax: 3te 3 yapmasının dışında averajda geçmeleri gerekiyor -15 averajdalar

Kairat: 3te 3 yapması gerekiyor 1 maçı Arsenal ile.

Villarreal: 3te 3 yapması gerekiyor. 1 maçı Kopenhag ile 1 maçı brugge ile.

Olympiakos: 3te 3 yapması gerekiyor 1 maçı Leverkusen ile

Bodo: 3te 3 yapması gerekiyor maçları Dortmund City Atletico ile

Prag: 3te 2 yapması + averajda geçmesi gerekiyor. Tottenham-Barca-Pafos ile oynayacaklar

Benfica: 3te 2 yapıp averajda da geçmesi gerekiyor. Napoli-Juventus-Real ile oynayacak

Kopenhag: 3te 2 yapması gerekiyor maçlarından 2 si Barça ve Napoli

Frankfurt: 3 te 2 yapması gerekiyor maçlarından 2 si Barça ve Tottenham

Bilbao: 3te 2 yapması gerekiyor. Maçları PSG Atlanta ve Lizbon

Brugge: 3te 2 yapması gerekiyor maçları Arsenal kairat marsilya

Usg: 3te 1 yapıp averajda da geçmeleri gerekiyor -7 averajdalar. Maçları Marsilya bayern Atalanta

Sonuç olarak yüksek ihtimal ilk 24 te yer alırız gibi sürpriz sonuçlar çok çıkmazsa.

10 puan sanki garantileyecek gibi duruyor dün beraberlik çok rahatlatacaktı valla

9 puanda kalırsak eğer, zaten 24 içinde olan ama şimdilik gerimizde olanların hepsine zaten geçileceğiz gibi durduğu için (Pafos bile dahil) bu saydığın 12 takımın sadece biri o dediğin "sürpriz" skorları alırsa 24 dışında kalmış oluyoruz işte. Yani sadece USG 3 puan alıp averajla bizi geçse (-7 olduklarına bakma, biz de 3'te 0 yaparsak bizimki de düşecek) elendin işte... Ayrıca Bilbao ve Benfica da benim diğer sürpriz şekilde 9+ puan yapabilme adaylarım daha zor da olsa.

Yani evet tek tek bakarsan çok da kolay değil gibi duruyor ama sonuçta sadece 12 tane zordan bir tanesinin olması bile seni dışarıda bırakabilir. O sebeple işimizi şansa bırakmamamız lazım.

Yalnız şu var son maç hiç beklenmedik sonuçlar çıkabilir. Ha biz hariç City maçı çok sakat.
CL bu sürprizler olmaz diyemiyoruz. Bu gün PSV maçı dışında diğer skorlar istenilen gibiydi. Union maçında beraberlik Union'u devre dışı bırakmak ve doğal olarak 24 garantilemiş olmak demekti aslında. CL'de 1 puan bile çok önemli oluyor. O yüzden o hakeme sonra kale dibinde kaçırılan gole ve 1-2ekstra takviye niye yapmadı aynı zamanda beraberliği alamadı diye Okan hocaya kızdık.

9 puanda kalırsak eğer, zaten 24 içinde olan ama şimdilik gerimizde olanların hepsine zaten geçileceğiz gibi durduğu için (Pafos bile dahil) bu saydığın 12 takımın sadece biri o dediğin "sürpriz" skorları alırsa 24 dışında kalmış oluyoruz işte. Yani sadece USG 3 puan alıp averajla bizi geçse (-7 olduklarına bakma, biz de 3'te 0 yaparsak bizimki de düşecek) elendin işte... Ayrıca Bilbao ve Benfica da benim diğer sürpriz şekilde 9+ puan yapabilme adaylarım daha zor da olsa.

Yani evet tek tek bakarsan çok da kolay değil gibi duruyor ama sonuçta sadece 12 tane zordan bir tanesinin olması bile seni dışarıda bırakabilir. O sebeple işimizi şansa bırakmamamız lazım.
Aralarında maçları olanlar var üstad. Misal usg marsilyayi yenip kendi Marsilya yerine geçince bu sefer bu listeden usg çıkıp Marsilya giriyor gibi durumlar da mevcut. Onları yazmadım

CL bu sürprizler olmaz diyemiyoruz. Bu gün PSV maçı dışında diğer skorlar istenilen gibiydi. Union maçında beraberlik Union'u devre dışı bırakmak ve doğal olarak 24 garantilemiş olmak demekti aslında. CL'de 1 puan bile çok önemli oluyor. O yüzden o hakeme sonra kale dibinde kaçırılan gole ve 1-2ekstra takviye niye yapmadı aynı zamanda beraberliği alamadı diye Okan hocaya kızdık.
Monaco maçı kader maçı, Usg den çok daha zor olacağı da kesin. Çünkü Madrid ve City maçlarına stresle çıkarsak sıkıntılı sonuçlar ortaya çıkabilir.

Pafos'um 9 puanı geçememe ihtimali bir hayli yüksek. Ayrıca aralarında birbirleriyle yada mevcutta senin altında olan takımlarla maçları olanlar var. Yani o takımları yenerlerse onlar altında kalıyor.

Pafos'um 9 puanı geçememe ihtimali bir hayli yüksek. Ayrıca aralarında birbirleriyle yada mevcutta senin altında olan takımlarla maçları olanlar var. Yani o takımları yenerlerse onlar altında kalıyor.

Onlara da bakarak söyledim. Pafos son maçında yaradana sığınıp içeride Slavia Prague'ı yense sadece 9 yapıyor zaten. Sonrası averaj. Diğer 6-8 arası puanı olanlar da aralarındaki maçlara rağmen başka takımları yenerek hala 9+ yapabiliyorlar. Yani kaybedenin telafi maçları mevcut.

Karamsar bir tablo çiziyorum tabi ama bilerek yani. Sonuçta 9'da kalıp elenme ihtimallerimizi değerlendiriyoruz, işimizi şansa bırakırsak nereden patlarız onu görmeye çalışıyorum. O kadar da imkansız gelmiyor işte. Sadece zaten 9+ yapma olasılığı kuvvetli iddialı 2-3 takımın son üç maçta fena batırmaması ve USG-Bilbao-Benfica'dan birinin ekstra skorlar alması işi averaj hesabına bırakmaya yetiyor gibi. O zaman da City deplasmanından yiyeceğin farka falan bakabilir işler.

1765186625785.webp

Bayern‘in temposu düstü birkac hafta önceye göre

Makina gibilerdi, psgyi, chelseayi falan perisan etmislerdi

Dar kadronun zorluklarini cekiyorlar, bircok oyuncunun alternatifi yok

Derken 1-1 yaptilar

Cocukta ciddi ciddi Messi vibe var biraz, büyük bir yildiz doguyor gibi

Geri
Üst Alt