Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Ajax 2'ye 1 atağı inanılmaz bir şekilde mahvetti. Karabağ'da da önceki maçlara nazaran biraz yorgunluk var gibi az adam yakalanıyorlar geride. Qarabağ'ın sonraki 2 maçı zor bu maçta en kötü 1 puan almazlarsa 9 puanı bulamayıp ilk 24 dışında kalabilirler ve yazık olur. Diğer maçta Kopenhan 1-0 önde oradan beraberlik gelse iyi olur lakin diğer 2 maçı Napoli ve Barca ile olduğu için her türlü 9 puan toplama işi çok zor Kopenhag'ın.

İlk 8 düşlerken Okan buruk engelini unuttuk. Şimdi İlk 24 için averaj hesabı yapıyoruz.

Çok büyük ihtimalle 9 puanla çıkılacak avaraj çok önemli. Altımızdakilerin avarajları felaket. A Madrid ve City'e yenileceksek bile efendi gibi 1-0, 2-1 falan yenilmemiz lazım.
Aklıma geçen seneki dinamo zagreb milan maçı geldi. Son dakika averajla gitti elelmanlar

Hangi skorlar yarıyor iki maç da berabere bitse baya iyi gibi sanki
Ajax kazanırsa Qarabağ'ın diğer 2 maçta galibiyet alma işi bence çok zor ve 9 puanın altında kalabilirler bir anda. Kopenhag- Villarael fikstrüne baktığımda ikisi de 9 puan yani ilk 24 yapamaz gibi ama oradan da beraberlik veya Villarael kazanırsa Koepnhag'ın da hiç umudu kalmaz daha iyi olur bizim için.

İlk 8 düşlerken Okan buruk engelini unuttuk. Şimdi İlk 24 için averaj hesabı yapıyoruz.

İlk 8 düşlemek iyi hoş ama bana mantıklı gelmiyor. ŞL'de çeyrek finale çıktık, zamanında Uefa kupası kazandık. Eee, sonrası? Mesele senin düzenli olarak buralarda takılmayı başarman. PSG dünyanın parasını harcadığı 5-6 sene boyunca tam da bu minvaldeydi, ŞL'de ne final yaptı ne bir şey, ama ya gruplarda 2. oldu çıktı, ya son 16 gördü, ya çeyrekte elendi vs.

Ben istikrar istiyorum. Seneye de ilk 24'e girelim. Ondan sonraki sene de. Önümüzdeki 4-5 sene boyunca ŞL'de hep gruplardan çıkalım. Sonrası gelir.

Sende 3 tane attin zaten ajaxa deplasmanda?
Aksini iddia etmedim zaten. Ancak Qarabağ ile biz muadil değiliz. Adamlar tarihlerinde 2. Kez ŞL’ye gidiyor. İyi top da oynuyorlar. Takım’ları da gayet mütevazi. Dahası takımı oldukları topraklar daha yeni işgalden kurtuldu. Ayrıca 80 milyonluk topçusu da yok.

Ajax’a gelince, hoca değiştirmişler, ancak daha da düşmüş gibiler. Karabağ, biraz daha sakin oynasa alır maçı.

İnşallah da alır bu maçı Qarabağ, hakediyor.

Erdal Hoş’un Qarabağ ile ilgili bir belgesel yapmış, tavsiye ederim.

İlk 8 düşlemek iyi hoş ama bana mantıklı gelmiyor. ŞL'de çeyrek finale çıktık, zamanında Uefa kupası kazandık. Eee, sonrası? Mesele senin düzenli olarak buralarda takılmayı başarman. PSG dünyanın parasını harcadığı 5-6 sene boyunca tam da bu minvaldeydi, ŞL'de ne final yaptı ne bir şey, ama ya gruplarda 2. oldu çıktı, ya son 16 gördü, ya çeyrekte elendi vs.

Ben istikrar istiyorum. Seneye de ilk 24'e girelim. Ondan sonraki sene de. Önümüzdeki 4-5 sene boyunca ŞL'de hep gruplardan çıkalım. Sonrası gelir.
Tabiki bu sahneyi sürekli oynamak asıl mesele. Gediklisi olmak. Doğru yapılanma ile belki üzerine de çıkabiliriz. Doğru futbol aklı ve dogru yapılanma olması lazım. 12 kişiyle mi oynayacaz diyenle maalesef zor gibi inşallah yanılırım

Tabiki bu sahneyi sürekli oynamak asıl mesele. Gediklisi olmak. Doğru yapılanma ile belki üzerine de çıkabiliriz. Doğru futbol aklı ve dogru yapılanma olması lazım. 12 kişiyle mi oynayacaz diyenle maalesef zor gibi inşallah yanılırım

Okan hoca bana hep çok güzel bi pastayı yapmayı başarıp servis ederken elinden kayıp düşüren bir şef gibi geliyor.

Ajax kazanırsa Qarabağ'ın diğer 2 maçta galibiyet alma işi bence çok zor ve 9 puanın altında kalabilirler bir anda. Kopenhag- Villarael fikstrüne baktığımda ikisi de 9 puan yani ilk 24 yapamaz gibi ama oradan da beraberlik veya Villarael kazanırsa Koepnhag'ın da hiç umudu kalmaz daha iyi olur bizim için.
Karabag icerde geberik frankfurta yenilmez hatta kazanma ihtimalleri yüksek

Aksini iddia etmedim zaten. Ancak Qarabağ ile biz muadil değiliz. Adamlar tarihlerinde 2. Kez ŞL’ye gidiyor. İyi top da oynuyorlar. Takım’ları da gayet mütevazi. Dahası takımı oldukları topraklar daha yeni işgalden kurtuldu. Ayrıca 80 milyonluk topçusu da yok.

Ajax’a gelince, hoca değiştirmişler, ancak daha da düşmüş gibiler. Karabağ, biraz daha sakin oynasa alır maçı.

İnşallah da alır bu maçı Qarabağ, hakediyor.

Erdal Hoş’un Qarabağ ile ilgili bir belgesel yapmış, tavsiye ederim.
Tabi degilsin tabi
Sen senelerdir CLye gidiyorsun

Geçen seneyi unutursan, olacağı bu. Herşey geçen yılla aynı gibi değil mi?

Cevabımız evet ise, o zaman içinde bulunduğumuz durum, şansızlık filan değil, basiretsizlik..

Son düzenleme:
Yanilacagin bir durum yok balık baştan kokar

Okan hoca bana hep çok güzel bi pastayı yapmayı başarıp servis ederek elinden kayıp düşüren bir şef gibi geliyor.
Helal süper bir benzetme. Zoru başarıp kolayda sivadigi için tam yerinde olmuş. Sorun kadroyu dizerken 2 tane sağlam ortasaha da aldirsaydi valla konuşmaya hicap duyardık. Maalesef şu tablo onun eseri.

Geri
Üst Alt