Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

sporting cakti psg ye, acaba böyle galibiyetler portekizdede 10-20 sene konusuluyomu

9 puanla çıkarız lafını kim çıkarttı bilmiyorum da taş kuşa çarpar kuş ağaca çarpar yine çıkamayız. #rüya

Sporting dunyanin en bal gollerinden birini attı.

[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji6]" data-quote="Hakan Ergün" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Kopenhag-napoli macinda beraberlik isimize gelir

Kopenhag barca depinden puan cikaramaz, napoli de chelseaye yenilirse ikisi de altimizda kalir

Sanirim napoli yenilmese de olur, yeter ki yenmesin chelsea‘yi… puan alirsa, bizimle averaja kalir, önemli olan city den fark yememek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Arkadaslar benim
Mesajlarim bi garip oluyor… eger rakam falan yazarsam tuhaf tuhaf emojimsi seyler cikiyor, neden acaba?

Kopenhag-napoli macinda beraberlik isimize gelir

Kopenhag barca depinden puan cikaramaz, napoli de chelseaye yenilirse ikisi de altimizda kalir
İki takımın da averaı cok kotu son maçlarda iki takıma beraberlik bile yetmez bizim önümüze geçmesi için.Tabiki bizim de absürt farklarla kaybetmemiz lazım

Arkadaslar benim
Mesajlarim bi garip oluyor… eger rakam falan yazarsam tuhaf tuhaf emojimsi seyler cikiyor, neden acaba?

Uygulamayı sen nereden buldun ki yeni üyenin bunu bilmesi imkansız? Uygulama çünkü epeydir devre dışı o yüzden rakamlar bozuk çıkıyor

Yarın ne yapıp edip beraberliği kurtarmak gerekiyor aksi takdirde 9 puanla çıkmamız imkansız.

9 puan hala imkansız değil imkansız için matematiksel ihtimal olmaması lazım

Ulan 23:00 maçlarında her şey lehimize gidiyor. Bu rüzgarla yarın da bir şeyler yapabilir miyiz scaba

Geri
Üst Alt