Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.814
- 2.022
- 1.723
Psv, Bilbao ve Benfica bugün kesinlikle kaybetmeliler. Karabağ-Frankfurt berabere kalırsa çok iyi olur. Ama biri yenecekse Frankfurt yensin maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok tabiki de sadece matematiksel ihtimalden bahsettimO ihtimal yok yav gidip City'i yenecek halimiz yok
pek ihtimali kalmadı onunO degilde kazara yenersek ilk 8 hesaplari devreye girer yine![]()
sonuçlara bakmadan öylesine mi yazdın bunuİşimize yarayan bir şey yok gibi.
Tesekkürler bizim çocuklar #OkanBurukDursunPapi
Denge Dengeoğlu olsa sevinçten havalara uçardı şu tablodaTam ortadayız ve 0 averajdayız
Enlerin ve ilklerin takımı
Bodo yenilmeliydisonuçlara bakmadan öylesine mi yazdın bunu
bodonun son maç kazanma ihtimali yokBodo yenilmeliydi
Bruge yenilmeliydi
Oly yenilmeliydi.
2 maçta 0 çeksek bunlar yine altımızda idiler. Daha ne olacaktı?
Sakın bana ilk 8'deki rakiplerimiz puan kaybetti deme.
Son maçlara baktım. Her türlü hinlik dönebilir. Bizi yenip garantiledikleri zaman her şeye hazır ol ama yarın bir şekilde 1 puan almalıyız.bodonun son maç kazanma ihtimali yok
kopenhag-napoli bize aşırı yaradı 2si de altımızda kalacak muhtemelen
villarreal-ajax da bize yaradı ajax son maç yenilmez oly'e
Atletico bizi yenerse son mac ilk 8 ugruna Bodoyu sahaya gömerSon maçlara baktım. Her türlü hinlik dönebilir. Bizi yenip garantiledikleri zaman her şeye hazır ol ama yarın bir şekilde 1 puan almalıyız.
Psv de kaybetmeli.Oly kazanmasaydi cok cok iyi olacakti.
Yarim benfica kazanmamali, karabag en iyi berabere kalmali.
Adamlar zaten ilk 8'de. Yarın her şey belli olur ama saydığım 3 maç gelseydi 3'ü de kesin anlatımızdalar idi. Akşam da 2 - 3 maç daha gelse garantilerdik.Atletico bizi yenerse son mac ilk 8 ugruna Bodoyu sahaya gömer